Αλεξάνδρου-Τούνη: Οι πρώτες ώρες με το μωρό στο σπίτι κα οι 20 ώρες τοκετού – Σε ποιον μοιάζει ο γιος τους;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετά τη χθεσινή τους έξοδο από το μαιευτήριο μίλησαν για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου τους που τους έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή.

«Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ακόμα δεν το έχω πιστέψει» ήταν τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Τούνη η οποία μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και διανύουν τα πρώτα 24ωρα.

Η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι όπου συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, παραδέχτηκε ότι χρειάστηκαν να περάσουν 20 ολόκληρες ώρες οδυνών μέχρι τελικά ο γυναικολόγος της τής πει ότι πρέπει να πάνε για καισαρική. Όπως αποκάλυψε, το μωρό είχε πάρει θέση στην κοιλίτσα της για τη γέννησή του όμως λόγω κάποιων άλλων επιπλοκών αποφασίστηκε να γεννήσει με καισαρική τομή.

Η όμορφη influencer επίσης είπε ότι έκαναν ήδη το πρώτο μπάνιο στο μωρό ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επεσήμανε πως πλέον έχει εκτιμήσει ακόμα περισσότερο τις γυναίκες για όσα περνάνε φέρνοντας στη ζωή ένα θαύμα.

«Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση που βίωσα» είπε ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος όμως τόνισε ότι τέλος καλό όλα καλά πλέον. «Δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Δεν θέλω να το ακουμπά κανείς γιατί ζηλεύω… Νομίζω ότι σκοτώνω για τον μικρό. Μου έχουν βγει όλα αυτά τα συναισθήματα» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος έδειχνε πραγματικά χαρούμενος για όλα αυτά που βίωσε τις τελευταίες μέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπαν οι δύο νέοι γονείς:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts