Ανέβηκαν οι τόνοι στο Survivor: Ο καυγάς, η συγνώμη,το αποτέλεσμα&τα νούμερα τηλεθέασης

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ομάδα των διάσημων στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε εκτός εαυτού με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Όλα ξεκίνησαν από τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία. Κάποιοι ήθελαν να φάνε και κάποιοι άλλοι όχι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε από τον Στέλιο να μην μιλήσουν την ώρα του φαγητού και να λύσουν το όποιο πρόβλημα έχουν μετά το φαγητό. Ο Στέλιος δεν σταμάτησε να μιλάει με αποτέλεσμα ο Γιώργος να φύγει επειδή ένιωσε ότι τον ειρωνεύεται για την προσευχή και επειδή είπε ότι το φαγητό είναι ιερό για εκείνον. «Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή», είπε ο Στέλιος και ο Γιώργος έγινε έξαλλος, ζητώντας του λίγο αργότερα το λόγο. «Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. «Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», είπε μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο. Ο Λάμπρος Χούτος έκανε τον πυροσβέστη ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας πήρε το μέρος του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ωστόσο ο κόσμος διχάστηκε καθώς οι τηλεθεάτριες δεν ήξεραν ποιον να υπερασπιστούν αφού τους θεωρούν και τους δύο φαβορί και μάλιστα τα πιο «όμορφα» φαβορί του παιχνιδιού. (…)

Οι άντρες από την άλλη σχολίαζαν παίρνοντας το μέρος του «Ντάνου» και όχι του «Χάντα» λέγοντας πως ο Στέλιος μόλις «έσκαψε το λάκο του» αφού αν βγει προτεινόμενος με τον Γιώργο, σίγουρα θα είναι αυτός που θα φύγει. Για καλή τους τύχη  χθες που υπήρχε ένταση στην ομάδα τους κατάφεραν τελευταία στιγμή και έκαναν την ανατροπή στο αγώνισμα ασυλίας και έτσι δεν θα χρειαστεί να διώξουν κανέναν συμπαίκτη τους. Αυτοί που βγήκανε προτεινόμενοι από την ομάδα των μαχητών για αυτή την εβδομάδα είναι ο Πάνος Αργιανίδης,  η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Ελένη Δάρρα.

Το χθεσινό επεισόδιο με τον καβγά Αγγελόπουλου – Χανταμπάκη, τον αγώνα για την ασυλία και την ψηφοφορία αποχώρησης, χτύπησε κόκκινο! Ο μέσος όρος τηλεθέασης του Survivor ήταν 40,3% στο γενικό και 54,4% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:00, το reality ξεπέρασε το 60%, για να αγγίξει στο δυναμικό κοινό μετά τα μεσάνυχτα το 64,8%! Την ίδια στιγμή… χιόνι, κρύο, παγωνιά για το σύνολο των υπολοίπων καναλιών με «θερμοκρασίες» από 0,8% έως 5,1%!

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor και τις Πέμπτες- Πανικός στο Έψιλον

Κατερίνα μήπως θα πρέπει να σταματήσεις να φουσκώνεις τα χείλη σου;

Όχι μόνο η Σάρα αλλά&οι δίδυμες των μαχητών έχουν διάσημο μπαμπά!

Όταν η Σάρα του Survivor έπαιξε στο “Daddy Cool” του ANT1

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts