Ανέμελη, χωρίς μακιγιάζ στον κήπο του σπιτιού της – Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία πολύ επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία προσέχει πολύ την εικόνα της και κάνει τα πάντα για να ενημερώσει σωστά το κοινό της, ωστόσο όταν τα φώτα και οι κάμερες της εκπομπής της κλείνουν, η ίδια επιθυμεί να βρεθεί αμέσως στο σπίτι της, που αποτελεί το ησυχαστήριό της.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, μάλιστα, η ίδια δεν θέλησε να κουνηθεί από αυτό και απόλαυσε τις ημέρες της στον κήπο του σπιτιού της, εφόσον το επέτρεψε ο καιρός, φωτογραφήθηκε και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πολλά like και σχόλια.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Πόζαρε δίπλα στον σκύλο της, μπροστά από την εξωτερική τραπεζαρία που έχει επιλέξει και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης: «Σπιτίσιο Σάββατο». Δεν φαίνεται να φορούσε ίχνος μακιγιάζ, ωστόσο το ντύσιμό της ήταν προσεγμένο, όπως κάθε φορά.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν καταφέρει, με κόπους δεκαετιών, να «χτίσουν» τη δική τους περιουσία, με τα παιδιά τους, Νίκο και Λυδία, σίγουρα να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο μέλλον. Η οικεία παρουσιαστών, δε, στην Κηφισιά είναι κάτι που θα περάσει στα χέρια τους κάποια στιγμή.

Μια γκρι πολυτελής μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts