Ανακαλύψτε έναν επίγειο παράδεισο, τοποθετημένο σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Πάφου

Τοποθετημένο σε μια από τις ωραιότερες περιοχές της Πάφου, σε απόσταση αναπνοής από το γραφικό λιμάνι της πόλης, περιτριγυρισμένο από τα αρχαιολογικά μνημεία των Τάφων των Βασιλέων, εντυπωσιακούς καταπράσινους κήπους και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, το Elysium αποτελεί ένα παραδεισένιο καταφύγιο για όλες τις εποχές του χρόνου.

Με αριστοκρατικό σχεδιασμό εμπνευσμένο από ιστορικές εποχές της Κύπρου, το Elysium σας προσκαλεί να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές σε ένα πολυτελές περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Μια περιήγηση στο ξενοδοχείο αποτελεί από μόνο του ένα ταξίδι εξερεύνησης.

Από την πρώτη στιγμή που θα φθάσετε στο προαύλιο του ξενοδοχείου, θα συναντήσετε την επιβλητική μεσαιωνική καμάρα που οδηγεί στον εντυπωσιακό χώρο υποδοχής με κιονοστοιχίες. Εικόνες του παρελθόντος ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας, από τις μέρες της βυζαντινής ευημερίας, μέχρι τις ρωμαϊκές, μεσαιωνικές και βενετικές εποχές. Επισκεφθείτε τους χώρους του ξενοδοχείου και αφεθείτε στην απαράμιλλη ομορφιά των κήπων του με άμεση πρόσβαση στους Τάφους των Βασιλέων. Η μυρωδιά γιασεμιού και εσπεριδοειδών γεμίζουν τον αέρα, όπως και τα αρώματα των ελαιόδεντρων και η ποικιλία των λουλουδιών. Σταθείτε για λίγο στο υπαίθριο αμφιθέατρο και απολαύστε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε το μονοπάτι με τις λεβάντες μέχρι τη θάλασσα. Αφού φτάσετε στην παραλία, ακολουθήστε τον πεζόδρομο δίπλα στην ακτογραμμή, όπου σε μόλις λίγα λεπτά θα σας οδηγήσει μέχρι το γραφικό λιμάνι της Πάφου.

Το Elysium διαθέτει 250 δωμάτια και σουίτες σχεδιασμένα για να ικανοποιούν ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες. Κάθε τύπος δωματίου διαθέτει ποικιλία ανέσεων, ενώ διαφέρει στη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη/πελάτη. Από τις μοναδικές οικογενειακές Κυπριακές Μεζονέττες που διαθέτουν ανέσεις και ευκολίες για οικογένειες, μέχρι τα  Royal Studios που βρίσκονται στους βασιλικούς κήπους του ξενοδοχείου, σχεδιασμένα για ζευγάρια καθώς και τα πλήρως ανακαινισμένα Deluxe δωμάτια, κάθε χώρος φιλοξενίας στο Elysium αποπνέει κομψότητα, άνεση και πολυτέλεια.

Συνεχίστε την εμπειρία του Elysium απολαμβάνοντας μια γαστρονομική πανδαισία επιλογών σε ένα από τα πέντε εστιατόρια του ξενοδοχείου. Για τους λάτρεις της Ιταλικής κουζίνας, το Ristorante Bacco προσφέρει μια πλήρη γευστική εμπειρία με έμπνευση από την Τοσκάνη, σε ένα πλούσιο μενού από αυθεντικές συνταγές συνοδευόμενες από τα εξαιρετικά κρασιά της κάβας μας. Το Ασιατικό O’Shin δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια πληθώρα από εξευγενισμένες, Asian-fusion, γαστρονομικές απολαύσεις. Μόλις μερικά βήματα μακριά από τη θάλασσα, το υπαίθριο εστιατόριο Mediterreraneo σερβίρει νόστιμη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, Κυπριακά και μεσογειακά  σπεσιαλιτέ, ενώ το έξοχο Epicurean μεταμορφώνει ένα απλό γεύμα σε αξέχαστη εμπειρία παρουσιάζοντας πλούσια θεματικά μπουφέ από τη διεθνή και ντόπια κουζίνα. Στο φωτεινό Lemonia Piazza θα βιώσετε ίσως μία από τις πιο απολαυστικές εμπειρίες πρωινού σε όλο το νησί, με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα που ετοιμάζονται καθημερινά μπροστά σας από τα έμπειρα χέρια των σεφ μας και με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά.

Το κομψό, σύγχρονο και κοσμοπολίτικο,  Café Occidental σφύζει από ενέργεια από το πρωί μέχρι το βράδυ, παρέχοντας στους επισκέπτες ένα ολοήμερο μενού από gourmet σάντουιτς, απολαυστικές σαλάτες, και φυσικά το παραδοσιακό απογευματινό τσάι. Με τη δύση του ήλιου, σερβίρονται απολαυστικά κοκτέιλ, για να σας συνοδεύσουν καθώς απολαμβάνετε το θεαματικό ηλιοβασίλεμα από την πολλαπλών επιπέδων βεράντα Για όσους δεν θέλουν να χάσουν ούτε στιγμή χαλάρωσης δίπλα από την πισίνα, το μπαρ της πισίνας Mare Nostrum σερβίρει φρεσκοστυμμένους χυμούς, απολαυστικά κοκτέιλ, πίτσες και κρύα σάντουιτς στην άνεση της ξαπλώστρας σας.

Ολοκληρώστε την εμπειρία του Elysium με μια επίσκεψη στο Opium Health Spa και ανακαλύψτε έναν κόσμο εξαιρετικής ομορφιάς με αφθονία αναζωογονητικών θεραπειών. Τα αναβλύζοντα νερά, οι χαλαρωτικοί ήχοι και τα μεθυστικά αρώματα δημιουργούν ένα πολυτελές καταφύγιο ευεξίας για την απόλυτη ηρεμία σας. Η σειρά προϊόντων και θεραπειών ESPA που διαθέτει το Elysium έχει επιλεγεί προσεκτικά ώστε να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη και μοναδική εμπειρία.

Στο Opium μπορείτε να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, ηρεμίας και πολυτέλειας όπου μοναδικές εμπειρίες σας εντυπωσιάζουν ξανά και ξανά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts