Ανακαλύψτε τις πολυτελείς εγκαταστάσεις και τη βραβευμένη παραλία με τη γαλάζια σημαία του EverEden Beach Resort & Spa

Το EverEden Beach Resort Hotel & Spa απλώνεται σε μια έκταση σαράντα εννέα στρεμμάτων προσφέροντάς άνετη διαμονή σε έξι διαφορετικούς τύπους δωματίων: Deluxe Standard που αποτελεί το βασικό δωμάτιο, ευρύχωρα deluxe Superior, Belvedere Suites με την εντυπωσιακή θέα, δίχωρα family rooms, Residences των 90 τ.μ. για μεγάλες οικογένειες και φυσικά σουίτες με ιδιωτική πισινά.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δυο εξωτερικές και η μια εσωτερική πισίνα, κέντρο αισθητικής / ευεξίας, και ολοκληρωμένο γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο περιβάλλεται από το πλούσιο πευκοδάσος, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα παρτέρια του μεσογειακού κήπου, ακολουθώντας το μονοπάτι μέχρι το παρατηρητήριο, στο υψηλότερο σημείο του λόφου.

Η γνωστή βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του EverEden Beach Resort Hotel & Spa, προσφέρει snack bar, cocktail bar, water sports center, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα ξετρελαθούν με το Aqua Park.

Πολλές και οι γαστρονομικές επιλογές! Ελληνικό / μεσογειακό μενού στο εστιατόριό της παράλιας, μεξικάνικες γεύσεις και δροσερές μαργαρίτες στο εστιατόριο Cacti, ενώ το Hokyo Sushi bar θα μιλήσει στην καρδία όσων αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα!

Το EverEden Beach Resort Hotel & Spa, σας περιμένει στο 47ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών Σουνίου, στο κέντρο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Τηλέφωνο κρατήσεων 2291060031 / [email protected]

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts