Αναστάτωση στη Super Κατερίνα με την είδηση ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε

Super Κατερίνα: Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της μαγειρικής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σήμερα (10/10) απουσίαζε και η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κάτι αλλά λείπει επειδή έπρεπε να κάνει κάποιες εξετάσεις.

Κάποιοι δημοσιογράφοι όμως έγραψαν ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέθανε με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια και ο Γρηγόρης Γκουντάρας να γίνουν έξω φρενών στον αέρα της εκπομπής.

«Γράφουν για τον Ανδρέα ότι έπαθε κάτι σοβαρό. Ποιος το έγραψε αυτό;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου μέχρι που έδειξαν και την είδηση στον αέρα.

«Ρε παιδιά μην το ξεφτιλίζετε; Γιατί το κάνετε αυτό; Ντροπή σας, μια χαρά είναι ο άνθρωπος, το πρωί μιλήσαμε.», είπε με έντονο ύφος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Λίγη ώρα μετά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και κάλεσε τους πάντες στην κηδεία του, κάνοντας φυσικά χιούμορ!

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο:

Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι «πεθαίνουν» τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αυτό έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με τον ίδιο να προσπαθεί να διαχειριστεί με χιούμορ τα περιστατικά!

Δείτε τι είπε στην τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε ο ίδιος στη Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts