Αναστασία Τσιλιμπίου: Αυτή είναι η αρετή που προτιμά στους ανθρώπους

Αυτή η νύχτα μένει: Η Αναστασία Τσιλιμπίου μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ποια είναι η αρετή που προτιμά στους ανθρώπους με τους οποίους θέλει να συναναστρέφεται.

«Μαθήτρια» στο θέατρο;

«Στο “Μικρό Παλλάς”, στα “Μαθήματα κωμωδίας” του Θοδωρή Αθερίδη. Είναι χαρά μου που μοιράζομαιτη σκηνή για δεύτερη χρονιά με τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Δημήτρη Σαμόλη και τον Αντώνη Κράμπα, σε μια κωμωδία που, όπως λέει ο δάσκαλός μας στο έργο, “σε κάνει να γελάσεις με αυτά που σε βασανίζουν”».

Από τη συμμετοχή σας στην τουρκική σειρά «Κιοσέμ, η σουλτάνα», στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, τι κρατήσατε στις επαγγελματικές σας αποσκευές;

«Πολλά εφόδια για το μέλλον. Είχα την τιμή να εργαστώ σε ένα εξαιρετικά επαγγελματικό περιβάλλον, σε μια ξένη χώρα, με καταπληκτικούς συνεργάτες, και να δοκιμάσω τις δυνατότητάς μου, καθώς και να ασκήσω το επάγγελμά μου, μιλώντας σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζω!».

Πώς κύλησε η ζωή σας στη γείτονα χώρα;


«Οι συνεργάτες μου με έκαναν να νιώσω άνετα και ασφαλής, και έκανα πολλές νέες, όμορφες φιλίες που κρατούν μέχρι και σήμερα».

Η ενασχόλησή σας από μικρή ηλικία με το χώρο του θεάματος νιώθετε ότι στέρησε κάτι από την παιδικότητά σας;

«Από τότε που ασχολήθηκα με το αντικείμενο υπήρχαν ισορροπίες στη ζωή μου. Δεν μου έλειψε το παιχνίδι και δεν στερήθηκα τίποτε από τους συνομηλίκους μου».

Ποια αρετή προτιμάτε σε έναν άντρα;

«Θα αλλάξω το “άντρας” σε “άνθρωπος”. Θα μου άρεσε να κάνουμε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Η αρετή που θέλω να έχουν οι άνθρωποι γύρω μου είναι η ενσυναίσθηση», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου στον Τηλεθεατή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts