Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
O παρουσιαστής εισήχθη σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου με υψηλό πυρετό που τον βασάνιζε ημέρες με τους γιατρούς να μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο γνωστός παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφού η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπώματα του covid σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του debater.

Όπως αναφέρεται η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή, αφού ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου.

Τότε είχε γίνει γνωστό: «Μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει 7 μέρες στο σπίτι του, να παίρνει τα φάρμακά του…»! Η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου επιβαρύνθηκε μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου, και είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts