Αντώνης Καφετζόπουλος: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές μορφές.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο γνωστός σε όλους μας «Ακάλυπτος» από τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Top Story» και μίλησε για όλα στον Πέτρο Κουσουλό.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απίστευτη επιτυχία που σημείωσε η σειρά του Ant1 ενώ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του ρόλου του.

«Μου πρότειναν αρχικά τον ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Και τους είπα ότι μου φαίνεται αναμενόμενο αυτό. Να κάνω εγώ τον ρομαντικό οδοντίατρο και ο Γιώργος τον πιο χύμα τύπο. Και ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανα τα ανάποδα, αν θέλανε. Το σκέφτηκαν και είπαν ναι», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Ζήτησα να μην μου ξαναφέρουν απλές γραβάτες, να είναι όλες με καρτούν. Η ενδυματολόγος σχεδόν έβαλε τα κλάματα, γιατί θεωρούσε ότι αυτές οι γραβάτες είναι ξεπερασμένες. Ήταν ένας θίασος ηθοποιοί στην ωριμότητά τους. Ήμασταν όλοι λίγο ή πολύ γνωστοί», είπε και κατέληξε: «Η γοητεία του Ακάλυπτου ήταν πως έπρεπε να προσαρμοστεί στην εποχή του. Το ότι ήταν ευπροσάρμοστος και αγαπησιάρης».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts