«Αν όντως είχα κινητό…» – Η Ασημίνα “σπάει” πρώτη φορά τη σιωπή της για την αποβολή της από το Survivor All Star

Ο Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψαν στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη, μετά το ατύχημα του τραγουδιστή πάνω στην πίστα κατά την διάρκεια της εμφάνιση του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες που τους “τσάκωσε” στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ωστόσο, λίγο αργότερα η αθλήτρια μίλησε στο Πρωινό μας.

Έκανε δηλώσεις τόσο για το ατύχημα του συντρόφου της, όσο και για την αποβολή της από το Survivor All Star λόγω της παράβασης της επικοινωνίας για την οποία την κατηγόρησε ο Νίκος Μπάρτζης, με τη παραγωγή να το επιβεβαιώνει μιλώντας με τον λόκαλ.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για το Survivor All Star

«Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε. Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα», εξομολογήθηκε.

Όσον αφορά το ατύχημα του Χρήστου Δάντη: «Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Όταν έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο. Το 2023 πάει από το κακό στο χειρότερο για μένα, αλλά εντάξει».

Η ανάρτηση της για τον σύντροφό της

«Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου.

Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμίσω γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και την συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts