Απίστευτη ένταση στην εκπομπή της Ζήνας: «Το ακούς; Το ακούς;»

Αλήθειες με τη Ζήνα: Απίστευτη ένταση υπήρξε στον αέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη κατά τη συζήτηση των παρευρισκόμενων για την υπόθεση των Πετραλώνων που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Οι καταγγελίες δύο παιδιών ότι βιάζονταν από τον ίδιο τους τον πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών διοργάνωνε και πάρτι κακοποίησής τους από συγγενείς και γνωστούς, έχει φέρει στα όριά τους κάθε νοήμονα άνθρωπο, με τον Πέτρο Κουσουλό, την ώρα της εκπομπής να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον γνωστό ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας φέρει στην επιφάνεια στοιχεία για την υπόθεση, φάνηκε να ενοχλείται από όσα έλεγε ο Δημήτρης Σούρας και το ίδιο ενοχλημένος ήταν και ο τελευταίος με τα όσα έλεγε ο Πέτρος Κουσουλός. Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψει για τα καλά η κουβέντα με τη Ζήνα Κουτσελίνη να βγαίνει εκτός εαυτού, προσπαθώντας να κάνει τη δική της τοποθέτηση επί του θέματος. «Έχω περάσει από πολλά ψυχαναλυτικά γραφεία για να στα λέω αυτά… Πού είναι η μάνα;» εξερράγη η παρουσιάστρια τονίζοντας πως θα ήθελε να ακουστεί η φωνή της μάνας των παιδιών που καταγγέλλουν όλα αυτά.

Να θυμίσουμε ότι τα παιδιά 17 και 22 ετών σήμερα, είχαν καταθέσει τον περασμένο Μάιο και μήνυση κατά της μητέρας τους, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενά τους τα απειλούσε και τα εγκατέλειπε.

Στη μήνυση που υποβλήθηκε τον Μάιο του 2022 τα δύο αδέρφια κατηγορούσαν τη μητέρα τους ότι γνώριζε τον εφιάλτη που βίωναν από τον πατέρα τους και ότι τον συγκάλυπτε.

Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts