Απίστευτη καταγγελία από τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη: «Με απειλούν για την ζωή μου…»

Ο Γιάννης Ρώτας μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό, για το οποίο έχει αρχίσει και φοβάται και ο ίδιος για την ζωή του. Όπως ανέφερε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη από τότε που έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποια άγνωστα οικογενειακά περιστατικά, με την γυναίκα του ηθοποιού Χριστίνα, άρχισαν άγνωστοι να τον παίρνουν  τηλέφωνο και να τον απειλούν. Πιο συγκεκριμένα: 

«Δέχομαι απειλές από αγνώστους για τη ζωή μου. Αναγκάστηκα να κάνω φραγή απορρήτων εισερχομένων κλήσεων, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο των απειλών για τη ζωή μου. Μάλιστα, ένα βράδυ μού χτύπησαν και το κουδούνι στην πολυκατοικία όπου μένω, και βγήκα στο μπαλκόνι για να δω ποιος είναι. Ήταν ένας νεαρός, ο οποίος, μόλις με αντιλήφθηκε, έφυγε τρέχοντας. Σε ποιο καφενείο του νοσοκομείου καθόμουν και έπινα καφέ όπως λέει; Τα λεφτά που έχω φτάνουν για να φέρνω καφέ από το σπίτι μου, όπως και το έκανα.

Η Χριστίνα κατηγορεί την ανιψιά μου ότι κάποιες μέρες απουσίαζε από το νοσοκομείο, όταν γνωρίζει ότι το Μαράκι είχε προσβληθεί από νοσοκομειακή λοίμωξη και οι γιατροί τής απαγόρευαν να βλέπει τον πατέρα της. Γιατί μιλάει έτσι για τη μητέρα της Μαρίας, όταν ξέρει ότι εκείνη έλεγε στον Στάθη “να το παντρευτείς το κορίτσι”; Επίσης, δεν ξέρει ότι μένω σε νοικιασμένο σπίτι; Όσο για το ότι είμαι καταθλιπτικός, δεν το έκρυψα ποτέ. Τέλος πάντων, για μένα πλέον έχει σημασία ότι έχασα τον αδελφούλη, που ήταν αίμα μου, και κάθε μέρα κάθομαι και του μιλάω σε μια φωτογραφία του με αναμμένο το καντήλι του».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts