Απαράδεκτες ατάκες στην Καινούργιου για Πασχαλάκη – Παπαδοπούλου και την ηλικία της τραγουδίστριας

Super Κατερίνα: Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της με αφορμή κάποια σχόλια που ακούστηκαν για τον χωρισμό της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.
Στην εκπομπή μίλησε ο Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως:

«Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ακόμα έτοιμος για να κάνει γάμο αυτή τη στιγμή… Όταν είσαι 33 και η άλλη 36-37 δεν υπάρχει θέμα, όπως και όταν είσαι 30 και η άλλη 40. Όταν όμως πας 40 και η άλλη 50 νομίζω αρχίζει και χάνεται λίγο το πράγμα. Η γυναίκα πέφτει απότομα βιολογικά. Ο άνδρας πέφτει σιγά σιγά. Το σοκ που παθαίνει η γυναίκα με την εμμηνόπαυση και όλα τα ορμονολογικά είναι πολύ μεγάλο ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Συνήθως όταν ένας 32χρονος παίρνει μια 40αρα, όταν πάει 42 και η άλλη είναι 50 το έργο αρχίζει και γίνεται δύσκολο».

Αυτά τα λόγια εξόργισαν την παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε λέγοντας:

«Ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που ακούστηκαν. Ντρέπομαι γιατί με αγγίζουν και εμένα, ντρέπομαι για την Ειρήνη, ντρέπομαι για όλες τις γυναίκες που ακούνε αυτή τη στιγμή. Πραγματικά τι είπε ο άνθρωπος; Ο κύριος Ραπτόπουλος είπε τα δικά του και εγώ ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούσαμε σε αυτή την εκπομπή.

Αρχικά, τα παιδιά δεν έχουν μεγάλη διαφορά αλλά και να είχαν, είναι δικαίωμά τους. Δε φαίνεται τίποτα, είναι δυο παιδιά σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δεύτερον, η ζήλια δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Κι εμένα μου έχει τύχει να είμαι με μικρότερο και να τον ζηλεύω πολύ και να είμαι και με μεγαλύτερο που να τον ζηλεύω ακόμα περισσότερο. Δεν έχει να κάνει αυτό, δεν έχει καμία σχέση.

Και να ενημερώσω τον κύριο Ραπτόπουλο, που μίλησε με τόση ασέβεια προς το γυναικείο φύλο, ότι μια γυναίκα όταν πλησιάζει τα 40, δε σημαίνει ότι δε μπορεί να τεκνοποιήσει και να κάνει παιδί ή ότι δεν είναι καλά σεξουαλικά. Μπορεί να είναι πολύ καλύτερα από έναν άνδρα που είναι πολύ μικρότερος. Πραγματικά, τι ακούμε; Ντροπή, ντροπή, ντροπή»

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts