Απασφάλισαν κατά του Ατζούν Ασημίνα & Δαλάκα – Η αποκάλυψη που ”καίει” την παραγωγή

Δύο είναι τα ονόματα, που απασχόλησαν περισσότερο την τελευταία περίοδο από το Survivor all star και αυτά δεν είναι άλλα από την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίες αποβλήθηκαν οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η απόφασή τους να πατήσουν έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, τους στέρησε τη συνέχειά τους, αφού ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν κάθετος, πως αν βρεθεί κανείς με κινητό θα επιστρέψει αυτόματα στην Ελλάδα.

Μετά από ημέρες αναμονής έγινε γνωστό, πως τα κορίτσια δε θα μπουν – δε φάση δεύτερης ευκαιρίας – στο παιχνίδι αφού 5 παίκτες δεν τις δέχτηκαν πίσω.

Η κοινή και όλο νόημα ανάρτηση στο instagram της Κατερίνας Δαλάκα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου
Μέσα από μία ανάρτηση, που έκαναν την Παρασκευή 10/2 στο instagram από κοινού, εννοείται πως και οι δύο έχουν παράπονα για την στάση της παραγωγής και πάνω από όλα, πως δε δέχονται την παράνομη πράξη, για την οποία κατηγορούνται.

«Το ψέμα έχει ταχύτητα αλλά η αλήθεια έχει αντοχή και υπομονή», έγραψαν τα κορίτσια στην από κοινού τους ανάρτηση.

Με πόσα λεφτά γυρνάει Ελλάδα η Δαλάκα

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου σχετικά με τα χρήματα που θα πάρουν ενώ έχουν αποβληθεί. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ στον Τούρκο παραγωγό, αντιθέτως εκείνος θα τις πληρώσει και μάλιστα πολλά, ειδικά την Κατερίνα….

Όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, ορισμένοι παίκτες στα συμβόλαια τους έχουν βάλει έναν extra όρο. Ανάμεσα στους παίκτες αυτούς είναι και η Δαλάκα!

Τι λέει όμως αυτό ο όρος; Λέει πως αν αποχωρήσει μέχρι τους 2μιση μήνες δεν θα πάρει το ποσό που έχει κερδίσει όσο έμεινε στο παιχνίδι, αλλά… 50.000 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε η Κατερίνα αντί θα επιστρέψει με 20.000 που είναι τα χρήματα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, επιστρέφει με το μισό έπαθλο!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts