Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Αυτός έδωσε το κινητό σε Δαλάκα και Ασημίνα και αποβλήθηκαν από το Survivor All Star

Στο Survivor All Star, όπως αποδείχθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν συγχωρεί. Δεν πάει να είσαι και η Κατερίνα Δαλάκα; Αν παραβείς κανονισμό, άντε γειά, κι έτσι κι έγινε… Σα βόμβα έπεσε την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση του Τούρκου παραγωγού μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη να αποβάλει τόσο την Κατερίνα όσο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και από τότε τα κορίτσι παραμένουν άφαντα.

Ούτε έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα ούτε έχουν παραχωρήσει συνέντευξη μέσω skype όπως είθισται. Κι όσο εκείνες καθυστερούν να επιστρέψουν τόσο περισσότερα αρχίζουν να βγαίνουν στη φορά τόσο για το τι έκαναν σε αυτό τον κύκλο του ριάλιτι όσο και για το τι συνέβαινε σε προηγούμενους που είχαν συμμετάσχει.

Οι νέες αποκαλύψεις για Δαλάκα και Ασημίνα

Αρχικά να σημειωθεί πως σε προηγούμενο κύκλο είχε βρεθεί κοντά στα πράγματα της Ασημίνας πάλι κινητό…

Επίσης, όσον αφορά το All Star, πέρα από τα πλάνα που «έκαψαν» τις δύο παίκτριες,άνθρωποι της παραγωγής κατάφεραν να εντοπίσουν τον ντόπιο «φίλο» Ασημίνας και Κατερίνας και τον έπεισαν να τους μιλήσει για τις συναντήσεις του μαζί τους. Ο ίδιος, υποστήριξε πως έδωσε το κινητό του στις δύο παίκτριες προκειμένου να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει με ποιους μίλησαν.

Survivor All Star: «Πόσο στόκοι πια» – Σάλος με την συνομιλία που κυκλοφορεί ανάμεσα σε Δάντη και Ασημίνα

Εδώ και μερικές ημέρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια υποτιθέμενη συνομιλία ανάμεσα στον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το “και καλά” κινητό που έπιασε στα χέρια της και είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το Survivor All Star.

Την εν λόγω συνομιλία τρολ, σχολίασε η εκπομπή Open Weekend, με την Ελένη Τσολάκη να ξεσπάει σε γέλια πριν την προβάλλουν στον αέρα του OPEN.

Χ.Δ: «Μωρό, τι γίνεται; Τι χαϊβάνι είναι αυτός ο Μπάρτζης; Αν αυτός είναι All Star, εγώ είμαι ο Ατζούν.

Α.Χ: «Έλα δαντελένιε μου! Ότι και αν σου πως λίγο είναι. Μυρωδιάς μεγάλος. Υπάρχουν βέβαια και χειρότεροι. Βλέπω καπνούς από την αντίπαλι παραλία. Θα καούν μόνοι τους αυτοί.

Χ.Δ: Τι εννοείς;

Α.Χ: Καίγονται παιδί μου. Βρωμάει καμένο. Εκτός αν κάνουν μπάρμπεκιου τα λαμώγια και δεν μας κάλεσαν».

Χ.Δ: Τι μπάρμπεκιου καλό μου! Φωτιά θα πήραν σίγουρα. Με Βασάλο και Γκότση στο τιμ είναι ικανοί να πετάνε ξύλα να την σβήσουν.

Α.Χ: Εντάξει πόσο στόκοι πια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts