Αποκάλυψη για το Survivor All Star: Οι παίκτες κυκλοφορούν γυμνοί – Τα πλάνα που δεν προβλήθηκαν

Το Survivor λανσάρεται ως το παιχνίδι των ανατροπών. Όμως, με όλες τις τελευταίες αποκαλύψεις για σχέσεις, αλλά και τον γυμνισμό των παικτών θα ταίριαζε καλύτερα το slogan της… «Γυμνής Αλήθειας».

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star με αφορμή το πλάνο της Καρολίνας και του Πρίαμου στην… κρυφή καλύβα μέσα στο δάσος. Οι δυο τους αποτελούν το «μυστικό ζευγάρι» του φετινού ριάλιτι, παρότι έχουν σχέσεις και οι δύο εκτός παιχνιδιού και η παραγωγή με το πλάνο που κατάφερε κι έπιασε από drone, τους… αποκάλυψε στο κοινό.

Ωστόσο, υπήρχαν κι άλλες στιγμές στο δάσος που δεν είδαμε ποτέ. Αυτό αποκάλυψαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Σοφιάνα Αβραμάκη που βρέθηκαν στο «Καλό Μεσημεράκι» για να σχολιάσουν το επίμαχο πλάνο.

Μάλιστα, ανέφεραν πως στο περσινό ριάλιτι όταν βρίσκονταν αυτοί στον Άγιο Δομίνικο και επειδή τα ξένα Survivor είναι πολύ κοντά στο ελληνικό, «Είδαμε τους παίκτες από την μπλε ομάδα της Τσεχίας να κάνουν ηλιοθεραπεία ολοτσίτσιδοι»!

Δείτε όσα είπαν στο βίντεο μετά το 1,10:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts