Απορρίφθηκε η αγωγή κατά του Αίαντα Μανθόπουλου

Η ετυμηγορία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών,  φέρνει τη δικαστική δικαίωση για τον ηθοποιό Αίαντα Μανθόπουλο. 

Απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει εναντίον του η πρώην σύντροφός του Δέσποινα Παπαθανασίου και ο 17χρονος γιος τους, για όσα είχαν λεχθεί σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha στις 28 Ιανουαρίου 2010.

Όπως υποστήριξε στην πολυσέλιδη αγωγή η Δέσποινα Παπαθανασίου, είχαν διατυπωθεί  ψευδείς ισχυρισμοί, εξυβριστικοί, συκοφαντικοί, δυσφημιστικοί και βλαπτικοί για την τιμή και την υπόληψή της, ενώ οι συμμετέχοντες κατάφεραν με τα λεγόμενά τους να την παρουσιάσουν ως σκληρή και άδικη, που δήθεν στερεί από τον Αίαντα Μανθόπουλο την επικοινωνία με το ανήλικο τότε τέκνο τους και πως το «δηλητηρίαζε» σε βάρος του.

Εκτός από τις χρηματικές αποζημιώσεις,  αξίωναν από το δικαστήριο να επιβάλλει και χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ κάθε φορά που οι εναγόμενοι θα πρόσβαλαν στο μέλλον την προσωπικότητά τους μέσω οποιουδήποτε τηλεοπτικού προγράμματος.

«Το δικαστήριο εκτίμησε ότι ο Αίαντας Μανθόπουλος δεν προέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση σε προσβολή της προσωπικότητας τόσο της εναγούσης όσο και του γιου τους και ως εκ τούτου δεν είναι υπόχρεος καταβολής αποζημίωσης απέναντί τους», αναφέρει στην εφημερίδα  Espresso η δικηγόρος του ηθοποιού Γιάννα Παναγοπούλου.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts