Αποχωρεί από το Survivor All Star και το ανακοίνωσε στον αέρα του MEGA – Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα

Χαμός αναμένεται να γίνει στο αποψινό 2/2 επεισόδιο του Survivor All Star, στο τέλος του οποίου θα δούμε έναν παίκτη να αποχωρεί από το παιχνίδι και να επιστρέφει στην Ελλάδα. Τέσσερις υποψήφιοι: Κρις Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου, Ρία Κολοβού.

Οι μπλε, όπως καταλαβαίνουμε κι όπως παρακολουθήσαμε, δεν τα πήγαν καθόλου καλά αυτή την εβδομάδα. Τέσσερις στις τέσσερις νίκες οι Διάσημοι, αφάγωτοι και αδύναμοι οι Μαχητές. Ακόμα και στον χθεσινό αγώνα που οι Κόκκινοι ήταν μείον δυο δεν κατάφεραν να υπερισχύσουν.

Ήταν ζευγάρι και το κρατούσαν κρυφό; Νέο σκάνδαλο στο Survivor All Star με παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα των Μπλε

Tο αποψινό αγώνισμα δεν θα ολοκληρωθεί λόγω εντάσεων…Συγκεκριμένα, οι Μαχητές καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού βρίσκονται μπροστά στο σκορ όμως κάποια αντιαθλητικά χτυπήματα από τους Κόκκινους θα τους νευριάσουν με αποτέλεσμα να σταματήσουν να αγωνίζονται και ουσιαστικά να “χαρίσουν” το έπαθλο στους Κόκκινους!

Αυτοί όμως με την σειρά τους δεν θα το δεχτούν και θα γίνει ένας κακός χαμός…. Σύμφωνα όμως με τις πηγές μας, η παραγωγή πιθανότατα θα δώσει το έπαθλο σε οποίον τυπικά κερδίσει και δεν προβλέπεται η όποια παραχώρησή του στην αντίπαλη ομάδα….

Η αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για το Survivor All Star

«Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά το σκάνδαλο Δαλάκα & Ασημίνα

Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 2/2, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, πως παίκτης που αποχωρεί – είναι ο «Μισθοφόρος», Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts