Απόψε 21/2 στον Σασμό η πιο σπαρακτική σκηνή με το μωρό: «Δεν ξέρω πως να νιώσω, έχω παγώσει» – Θα δακρύσουν οι τηλεθεατές

Η πιο πολυσυζητημένη σειρά του ALPHA, ο Σασμός, ενώ βρίσκεται στον δεύτερο χρόνο προβολής της σε κάθε της επεισόδιο καταφέρνει να αγγίξει τις ψυχές των τηλεθεατών.

Απόψε, το επεισόδιο που θα παρακολουθήσει το κοινό θα είναι ένα από τα πιο δυνατά αφού η απαγωγή του μικρού Πετρή θα φτάσει στο τέλος της, σε ένα τέλος όμως που δεν θα έχει happy end για όλους…

Σασμός – Επεισόδιο Τρίτης 21/2

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί, ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει. «Σε παρακαλώ, αδελφέ. Θα σου δώσω το παιδί αλλά βοήθησέ με να φύγω μακριά. Έκανα μια μεγάλη βλακεία και την πλήρωσα. Βοήθησέ με να ξεμπλέξω», θα είναι λίγα από τα λόγια του, όμως οι εξελίξεις θα τον προλάβουν και ο Μαθιός με τον Αστέρη θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν. Όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας που τελικά δεν θα είναι καλή αφού ο Σταύρος σε μια περίεργη στροφή θα χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και θα τρακάρει άσχημα.

Οι πρώτες βοήθειες θα φτάσουν και θα τον οδηγήσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ολοι θα ανησυχήσουν για την κατάσταση της υγείας του, κυρίως όμως θα ηρεμήσουν που ο μικρός Πέτρος έφτασε σώος και αβλαβής στην αγκαλιά της μητέρας του. Η οικογένεια Βρουλάκη νιώθει πλέον πιο ήρεμη γνωρίζοντας πως το παιδί είναι καλά. Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και τον Νικηφόρο, οι οποίοι όμως δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει την επικινδυνότητα του να συνεργάζεται κανείς με τον Φαρμάκη.«Θα σας βοηθήσω να ξεμπλέξετε. Αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός και καλά θα κάνετε να απομακρυνθείτε από τις επιχειρήσεις του Ευθύμη», τους συνιστά.

Ο Μανόλης όμως ανησυχεί. «Εγώ του χρωστάω λεφτά, Λευτέρη. Ξεχνάς πως μου έδωσε ένα σημαντικό ποσό για τον πατέρα μου, για να ξεχρεώσει το δάνειο; Θεωρείς πως μετά από αυτό θα με αφήσει απλά να φύγω από τις επιχειρήσεις του; Δεν θα με ψάξει;», τον ρωτά και ο φίλος της αδελφή του τού υπόσχεται να τον βοηθήσει όσο και όπως μπορεί. Νάντια και Νικηφόρος κάνουν τεστ DNA.

Στην εντατική

Ο Σταύρος πέφτει σε κώμα και παραμένει στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Ο Βαγγέλης δεν λείπει από το πλευρό του όπως και η οικογένεια της Αργυρώς. Ολοι εύχονται το καλύτερο για Σταύρο, παρόλο που λίγο καιρό πριν εκείνος τους είχε τρομάξει με τις πράξεις του. «Αστέρη, θέλω να μου πεις τι συνέβη και κατέρρευσε ο αδελφός μου. Τι είπατε; Ξέρω πως οι σχέσεις σας ήταν τεταμένες και μάλλον πρέπει να σου ζητήσω εκ μέρους του συγγνώμη, όμως κι εκείνος δεν το ήθελε. Αγαπούσε την Αργυρώ και ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά του», του εξηγεί, όμως ο Αστέρης δεν έχει παραπάνω πληροφορίες να του δώσει για τη μοιραία στιγμή.

«Νομίζω πως νευρίασε που με είδε μπροστά του και λίγο μετά ένιωσα σαν να ήθελε κάτι να μου πει. Δεν πρόλαβε όμως». Η συζήτησή τους θα διακοπεί εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος θα μείνει για αρκετό διάστημα στην εντατική. Οταν μετά από καιρό θα βγει και συνειδητοποιήσει πως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, δεν θα αλλάξει συμπεριφορά. Αντίθετα, θα βρει την αφορμή για να τελειώσει την κουβέντα που ξεκίνησε με τον Αστέρη. Ναι, ο Σταύρος θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει στον Αστέρη πως ο Πέτρος είναι παιδί του και η Αργυρώ τού το έκρυβε τόσο καιρό. Αυτό φυσικά θα φέρει μεγάλη ρήξη στο αγαπημένο ζευγάρι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts