«Από Άγιο Δομίνικο…» – Η φωτογραφία απόδειξη για το αν θα μπει στο Survivor all star ο Τριαντάφυλλος

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία γύρω από το Survivor all star και πολλοί είναι εκείνοι, που αναρωτιούνται αν θα μπει στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, έστω και μετά από την ολοκλήρωση της περιοδείας του, που τον κράτησε μακριά.

Γενικότερα ο τραγουδιστής αγαπάει πολύ το ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα το βλέπουμε να κάνει συχνά δηλώσεις για αυτό είτε σε συνεντεύξεις του, είτε μέσα από τα social media του.

Σε ότι αφορά μάλιστα το σκάνδαλο, που ξέσπασε στο Survivor με την Ασημίνα να κατηγορείται πως πιάστηκε στην ζούγκλα με κινητό στο χέρι έφερε την οργή ειδικά των Μαχητών που θα δούμε να αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού

Βέβαια, δεν ήταν μόνη της, καθώς μια συμπαίκτρια της βρισκόταν στο πλευρό της και όπως φαίνεται επικοινώνησε και εκείνη με πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν που παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο για να σχολιάζει, δεν γινόταν να μην κάνει ανάρτηση και να μιλήσει για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και ήδη συζητιέται παντού.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε «Αυτό δεν είναι το survivor αυτό είναι το ΟΤΕ!! Για να δούμε θα φύγουν;; Εμ για αυτό ξενέρωσε ο κόσμος».

Όλα αυτά λοιπόν, ο γνωστός στο κοινό Ντάφυ τα αναφέρει, ενώ είναι μαζί με την οικογένεια του ταξίδι. Ο τραγουδιστής έκανε αναρτήσεις από το αεροδρόμιο και πολλοί ήταν εκείνοι, που αναρωτιόντουσαν αν τελικά φεύγει για Άγιο Δομίνικο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts