Από τις Άγριες Μέλισσες στο Ρέθυμνο για το Σασμό – Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός με όνομα «βαρύ»

Μετά την επιτυχημένη του πορεία στις Άγριες Μέλισσες κρατώντας ρόλο «κλειδί» θα τον δούμε στο Σασμό.

Ο λόγος για τον ηθοποιό και συγγραφέα Βασίλη Τραϊφόρο, ανιψιό της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου.

Ο Βασίλης Τραϊφόρος είχε υποδυθεί τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γεράσιμο Σταματέλο, που έσωσε την πρώτη φορά τον Δούκα από τη φυλακή.

Αυτή τη φορά θα υποδυθεί έναν κουτσομπόλη Κρητικό που με τις αποκαλύψεις του θα φέρει τα πάνω – κάτω.

«Με κάλεσαν από την παραγωγή να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπαρμπα – Αλέκο, έναν κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις.. Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο» λέει ο ηθοποιός και συγγραφέας στην espresso.
«Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν δε πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό. Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θα σώσω τον Δούκα από τη φυλακή. Θα εξαφανίσω όλους τους φακέλους που έχουν σχέση με τις βρωμοδουλειές του. Ο Δούκας με εκβιάζει ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά μου και ενώ στην αρχή, όταν μου το προτείνει, του λέω “όχι” – αν και στο παρελθόν τον είχα βοηθήσει και χρηματίστηκα- τελικά αναγκάζομαι να υποκύψω. Του έχω πει τη φράση όταν ήμουν βουλευτής “τελειώσαμε Δούκα”, αλλά όταν μου στέλνει τον Κωνσταντή καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Με τη σειρά μου εκβιάζω έναν εισαγγελέα ώστε να βγάλει “λάδι” τον Δούκα. Κι έτσι, χάρη σε εμένα, επιστρέφει νικητής στο Διαφάνι. Βέβαια όλο αυτό γίνεται με άγριο τρόπο και εντυπωσιακές ίντριγκες που στήνονται εμπλέκοντας πολύ κόσμο», είχε πει για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts