Αργύρης Πανταζάρας: Η ηλικία, το Κόκκινο Ποτάμι, οι Άγριες Μέλισσες και η πρώτη φωτό από τα γυρίσματα στον Σασμό

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει τη χαρά να πρωταγωνιστεί σε μερικές από τις πιο σπουδαίες τηλεοπτικές δουλειές των τελευταίων ετών αφού είναι ο μοναδικός ηθοποιός που συμμετέχει στα καστ των πιο δημοφιλών σειρών.

Αγαπήθηκε με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι, εντυπωσίασε με τον ρόλο του ως Τάκης στις Άγριες Μέλισσες και τώρα επιστρέφει τηλεοπτικά με την “είσοδό” του στον πολύ δημοφιλή Σασμό.

Ποιος είναι όμως ο 34χρονος, σήμερα, ηθοποιός που έχει τέτοια πέραση;

Ο Αργύρης Πανταζάρας λοιπόν, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Από την έντονη επιθυμία του για δημιουργία και έκφραση σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Στο “Κόκκινο ποτάμι” υποδύθηκε τον Θεμιστοκλή Παυλίδη, αδελφό του Μίλτου Παυλίδη (Ιωάννη Παπαζήση) που επέστρεψε από τον πόλεμο με μετατραυματικό στρες και παλεύει με τα δικά του τραύματα. Ήταν η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά. Δεν του είχε γίνει κάποια πρόταση που να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να δεχτεί να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική δουλειά. Στο Κόκκινο ποτάμι υπήρχαν οι κατάλληλες συγκυρίες και έτσι δέχτηκε την πρόταση του Μανούσου Μανουσάκη. Η επαφή με τον σκηνοθέτη της σειράς έγινε μέσω της Χρύσας Ψωμαδέλλη (casting director).

Το 2016 ο Αργύρης Πανταζάρας κέρδισε το θεατρικό βραβείο “Δημήτρης Χορν” για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού για τον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής. Τον Χρυσό Σταυρό του Δημήτρη Χορν του παρέδωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

Το χρηματικό έπαθλο του βραβείο (3.000 ευρώ) το είχε διαθέσει σε ανθρωπιστική βοήθεια. «Μακάρι με αυτά τα χρήματα να ξαναέφτιαχνα μια πατρίδα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στους δρόμους της χώρας μας» είχε πει τότε.

Μαζί με τον Λευτέρη Γκιωνάκη συμμετείχε σε μία σειρά διαφημίσεων της μπύρας Amstel που κυκλοφόρησαν το 2016 – 2017.

Στο θέατρο συμμετείχε σε σπουδαίες παραγωγές:

  • Συρανό Ντε Μπερζεράκ (2010),
  • Η Νίκη (2011),
  • Ο Κόκκινος Βράχος (2011),
  • Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα (2013),
  • Φάουστ (2015),
  • Βασιλιάς Ληρ (2015),
  • 1984 (2016),
  • Φάουστ (2016),
  • Ο Βαφτιστικός (2019)

Και σε λίγο καιρό θα τον δούμε στον Σασμό. Ο Πανταζάρας θα υποδυθεί έναν αστυνομικό ο οποίος θα κληθεί να ξεσκεπάσει τα “καρφιά” του σώματος και θα τα καταφέρει. Φυσικά ο ρόλος του επιφυλάσσει πολλές άλλες εκπλήξεις. Μάλιστα ήδη άρχισε τα γυρίσματα και ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία. Δείτε την παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts