Αρραβωνιάστηκε η Paris Hilton. Δείτε το εξωπραγματικό δαχτυλίδι (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έγινε κι αυτό! Αρραβωνιάστηκε η Paris Hilton!  Ωστόσο η είδηση από μόνη της δεν είναι αυτή που είναι ενδιαφέρουσα. Αν πρέπει να δείτε κάτι σήμερα, αυτό είναι το εξωπραγματικό της δαχτυλίδι! Η κληρονόμος και ο ηθοποιός Chris Zylka είναι επίσημα αρραβωνιασμένοι.  Ο Zylka γονάτισε στο Aspen του Colorado, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού οι δυο τους βγήκαν για φαγητό, όπως αναφέρει το People. “Nιώθω το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου! Είσαι το όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα! Ευχαριστώ που μου έδειξες πως τα παραμύθια υπάρχουν,” έγραψε η Hilton στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Απ’ ότι φαίνεται, η Paris δεν το περίμενε καθόλου. “Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και έκπληκτη!” είπε στο People. “Είπα κατευθείαν ναι!”

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται το τεράστιο δαχτυλίδι της, που περιλαμβάνει ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού και είναι όσο το μισό της δάχτυλο. “Το δαχτυλίδι ήταν τόσο όμορφο και αστραφτερό. Έτρεμα όσο το έβαζα. Είναι το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ!” συμπλήρωσε η Hilton.

Συγχαρητήρια στο ζευγάρι λοιπόν!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: «18 Χρόνια Δεν Ζούμε Με Τον Ντέμη Ένα Αχαλίνωτο Πάθος. Υπάρχουν Όμως Και Αυτές Οι Στιγμές»

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 01/01 έως 07/01

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts