Ας μαζέψει κάποιος τον Κοκκινάκη!!! Φρουρά φρουρά φρουράααα

Η ήρεμη δύναμη του Survivor (βλ. Κώστας Κοκκινάκης) δεν είναι πια ήρεμη, δεν είναι πια δύναμη. Τις τελευταίες μέρες έχει καταφέρει να τη χάσει όλη αφού το κοινό που ήταν με το μέρος του από την αρχή του ριάλιτι έχει αρχίσει να απομακρύνεται. Οι απίστευτες βρισιές με τις οποίες περιέλουσε τον Γιάννη Σπαλιάρα  ο οποίος είχε μείνει άναυδος, καθώς και η επιμονή του στον όρκο του-αλίμονο αν καταφεύγει κανείς σε όρκο για να αποδείξει την αθωότητά του, μόνο πιο ένοχο τον δείχνουν. Και αυτό… βγαίνει προς τα έξω. Και ο κόσμος μίλησε και έκραξε και τον έχει στήσει στη γωνία περιμένοντας να βγει υποψήφιος για να τον βγάλει απ΄τη μέση. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα του μέσω Λάουρας. Το διαμαντάκι του τον έδωσε στεγνά.

Κάποιος πρέπει να τον μαζέψει καθώς και ο καλύτερος άνθρωπος να είναι θα την πατήσει όπως ο Χανταμπάκης. Έχει αποδειχτεί πως οι τηλεθεατές δεν γουστάρουν σε καμία περίπτωση τέτοιους τύπους.

Όσοι δεν έχετε δει τι έχει συμβεί, πάρτε μια γεύση:

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα πιστεύετε ποιανού κόρη είναι η Ελένη που είδαμε στο «Shopping star»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts