Ασφάλεια πυρός! Τι είναι; Μήπως είναι πιο αναγκαία από ποτέ;

Κάθε καλοκαίρι γινόμαστε θεατές θλιβερών εικόνων. Βλέπουμε τις περιουσίες και τον κόπο μιας ζωής να καταστρέφονται σε μια στιγμή. Έτσι βλέπουμε πως η ανάγκη για ασφάλιση πυρός, αυξάνεται συνεχώς και είναι φυσικό, αφού το κόστος ενός ασφαλιστηρίου πυρός είναι χαμηλότερο μπροστά στο κόστος μιας περιουσίας. 

Το κόστος της ασφάλισης καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα ασφαλιζόμενα κεφάλαια. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια πυρός περιγράφουν μία προς μία τις καλύψεις που σας εξασφαλίζουν και γιʼ αυτό προϋποθέτουν σωστή και προσεκτική ανάγνωση. Ειδικά αν έχετε χρηματοδοτήσει την αγορά του ακινήτου σας με στεγαστικό δάνειο, η εμπλοκή σας με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρός (το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει και κάλυψη για σεισμό) θεωρείται βέβαιη καθώς είναι υποχρεωτική από το νόμο. Εννοείται ότι δεν είναι υποχρεωτικό να υπογράψετε με την ασφαλιστική εταιρεία που θα επιλέξει η τράπεζα, και μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας ασφαλιστή και σίγουρα θα σας βγει και πιο οικονομικό το ασφάλιστρο.

Η μόνη υποχρέωση απέναντι στην τράπεζα είναι να είναι το σπίτι ασφαλισμένο.

Εφόσον υπάρχει στεγαστικό δάνειο, αυτό που ενδιαφέρει την τράπεζα είναι το ακίνητο να είναι ασφαλισμένο τουλάχιστον για το ύψος του στεγαστικού δανείου. Και αυτό διότι η τράπεζα, σε περίπτωση ζημιάς είναι ο πρώτος δικαιούχος. 

Εσάς σας ενδιαφέρει το σπίτι να είναι ασφαλισμένο σωστά και η σωστή ασφάλιση είναι αυτή που γίνεται στο κατασκευαστικό κόστος. 

Η ασφάλεια πυρός είναι μια βασική και απαραίτητη κάλυψη στην ασφάλιση κατοικίας ή επιχείρησης γι’ αυτό και η κα Γιάννα Ανεστοπούλου, Υπεύθυνη για τη Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner και CEO της Lokris Insurance Power, είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας παρέχει την πιο αξιόπιστη ασφάλεια για την προστασία της οικίας ή της επιχείρησής σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα της Lokris Insurance Power στο facebook: https://www.facebook.com/lokrisinsurancepower/

Η κα Γιάννα Ανεστοπούλου, Υπεύθυνη για τη Διαχείριση Ασφαλιστικών Κινδύνων, Financial Planner και CEO της Lokris Insurance Power, είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και να σας παρέχει την πιο αξιόπιστη ασφάλεια για την προστασία της οικίας ή της επιχείρησής σας.
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts