Αυτά είναι τα αγόρια των Μαχητών του Survivor 2

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor 2 έχει ξεκινήσει και τόσο η τηλεόραση όσο και το διαδίκτυο έχουν ήδη ξεκινήσει να χορεύουν στους ρυθμούς του. Διάφορα ονόματα Διασήμων και Μαχητών που ενδεχομένως θα πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ακούγονται τον τελευταίο μήνα. Όμως, ποιους από όλους αυτούς θα δούμε τελικά; Κι ενώ οι περισσότεροι επικεντρώνονται στην ομάδα των Διασήμων, η εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης τα 6 αγόρια που θα ενταχθούν στην ομάδα των Μαχητών, αλλά και τους έξι επιλαχόντες.

Όπως θα διαπιστώσετε, ο Acun Ilicali επέλεξε άντρες με κορμιά – φέτες, δυναμικές παρουσίες από τις οποίες αναμένεται να δούμε πολλά. Τρία από τα ονόματα που ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη ότι βρίσκονται στην εξάδα των ανδρών στους Μαχητές είναι οι: Ιορδάνης Αγαπητός – τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Τσεπάνης – Παλαιστής, Νικόλας Αγόρου – μοντέλο. Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=MGTgP57pFTM

Διαβάστε επίσης:

Αυτός αποχώρησε από το Τατουάζ! Ποιος παίρνει τη θέση του;

Δέσποινα Βανδή: «18 Χρόνια Δεν Ζούμε Με Τον Ντέμη Ένα Αχαλίνωτο Πάθος. Υπάρχουν Όμως Και Αυτές Οι Στιγμές»

 

Πηγή: zappit.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts