«Αυτή η απώλεια δεν απαλύνει εύκολα» – “Ράγισε” καρδιές ο ηθοποιός του Σασμού, Θάνος Μπίρκος

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης 15/1 ο Θάνος Μπίρκος και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και πως την αντιμετώπισε.

Πριν από αυτό όμως, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για το πώς κατέληξε να παίρνει τον ρόλο του φυλακισμένου και φίλου του Αστέρη στον επιτυχημένη σειρά, Σασμός και μάλιστα έπειτα άρχισε να αποκαλύπτει σκηνές που γύρισε πριν φτάσει στο στούντιο για την συνέντευξη αυτή. Ο ίδιος στο σίριαλ θέλει να νοικιάσει την καντίνα της καπετάνισσας και δεν δίστασε να αποκαλύψει δημόσια πώς θα εξελιχθεί αυτό.

«Ήμουν στην καντίνα και ενημέρωνα πώς θα την ονομάσω. Ήμουν με την Άσπα και τον Βαγγέλη, τον αδερφό του Σταύρου. Δεν μπορώ να πω πως θα την ονομάσω. Έχω πολλές επιλογές αλλά νομίζω βρήκα την κατάλληλη», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός για τις σκηνές που γύρισε μόλις σήμερα (15/2). «Ο Τόλης δεν πήγε χαρούμενος στην καντίνα, κάτι έκανε πριν. Κάτι είδε και στεναχωρήθηκε. Είδε κάτι από το παρελθόν του», πρόσθεσε έπειτα.

Η αναφορά του Θάνου Μπίρκου στον θάνατο του πατέρα του

Όσον αφορά την απώλεια του πατέρα του, είπε:

«Αυτή η απώλεια δεν απαλύνει εύκολα. Μόνο το γεγονός που έγινε και ζήσαμε στην σκηνή, αυτό με βοήθησε. Με βοήθησε αυτό που έζησα μικρός που έβλεπα κάποιες παραστάσεις και σου μένουν στο μυαλό.

Με βοήθησε λίγο όχι να ξεχάσω, αλλά να ηρεμώ με την σκέψη της εικόνας της κηδείας. Αυτό νομίζω πως αν το αφήσεις λίγο πίσω σου, ηρεμείς και λίγο σαν άνθρωπος, ότι είναι φυσιολογική ροή ο θάνατος και να σου λείπει για πράγματα που κάνατε μαζί κι όχι για να έχεις αυτήν την άσχημη εικόνα. Κρατώ που μου είχε πει να είσαι ο εαυτός σου και να μην κάνεις ψεύτικα πράγματα. Αυτό και τίποτα άλλο» εξομολογήθηκε ο Θάνος Μπίρκος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts