Αυτή η Νύχτα Μένει: «Δεν θέλω άλλο να μένω μαζί σου! Κατέστρεψες τις ζωές μας» – Χωρίζουν οριστικά

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα 16 & 17/2 επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει.

Οι επόμενες 16 & 17/2 εξελίξεις στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει

ΠΕΜΠΤΗ

Ο Διαγόρας (Γιώργος Αρμένης), ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιχείρηση που θέλει να πάρει το «Ονειρο» και να καταστρέψει τον Στρατή μέσω του Παπαδόπουλου, έχει σκοπό να βρεθεί στο Αγρίνιο. Και τελικά το κάνει! Πριν από αυτό όμως ο Ισίδωρος φθάνει στο «Ονειρο» με τη συνοδεία της αστυνομίας και ο Στρατής πανικοβάλλεται με τις αναφορές του στον νεκρό Νώντα. «Τι σχέση έχει ο Νώντας με το ότι θέλετε να πάρετε το μαγαζί μου; Οσο και να ψάχνετε, ο ένοχος για τη δολοφονία του δεν βρίσκεται εδώ», τους ξεκαθαρίζει.

«Δεν θα τελειώσουμε έτσι εύκολα, Βαρδάρη. Στο τέλος εμείς θα κερδίσουμε», του λέει ο Παπαδόπουλος και φεύγει. Στη συνέχεια, ο Στρατής πάει να βρει τον Σταματιάδη και μοιράζεται μαζί του τις υποψίες του για τη δολοφονία του Βαγγέλη. Ο Τάσος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, κανείς όμως δεν φαίνεται να ’χει πρόθεση να τον συγχωρέσει μετά από ό,τι έκανε στον γάμο: «Είσαι απαράδεκτος και δεν έχεις καμία δικαιολογία γι’ αυτό που έκανες», του λένε. Η Διαμάντω βρίσκεται πλάι στη Λαμπρινή, τη γυναίκα του Θοδωράκη, ενώ η Ζέτα κλονίζεται από την εκρηκτική συμπεριφορά του Στρατή. Η Νίτσα ζητά τη βοήθεια του Σταύρου για να τη συνεφέρει: «Ξέρω ότι έχεις καλές προθέσεις για εκείνη. Σε παρακαλώ βοήθησέ τη! Μόνο εσύ μπορείς να τη συνεφέρεις».

Η ρήξη στις σχέσεις Χρήστου και Σταματιάδη μοιάζει πλέον αναπότρεπτη. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας του Αχιλλέα κλονίζει τη Μυρτώ.Ο μυστηριώδης Διαγόρας κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην πόλη. Πρώτος του στόχος η Ζέτα: «Βρήκαμε την αχίλλειο πτέρνα του και θα την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Ο Βαρδάρης θα δώσει το μαγαζί θέλει δεν θέλει. Θα αναγκαστεί να το κάνει», λέει στον Ισίδωρο, ενώ ο Στρατής μάταια αναζητά νέους συμμάχους για να κρατήσει ζωντανό το «Ονειρο», αφού ο Διαγόρας φαίνεται πως ήρθε αποφασισμένος να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και ενώ ο κλοιός γύρω από τον Μίλτο στενεύει, η Αγλαΐα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει διαζύγιο από τον Στέλιο. «Θέλω να χωρίσουμε! Δεν θέλω άλλο να μένω στο ίδιο σπίτι μαζί σου! Κατέστρεψες τις ζωές μας για τη δουλειά σου, εσύ φταις για όλα, εσύ έκανες τέρας τον γιο μας», τον κατηγορεί και τον οδηγεί στα άκρα σπάζοντας πράγματα στο σπίτι: «Αγλαΐα έχεις τρελαθεί; Είναι δυνατόν να χωρίσουμε εμείς; Ξέχασέ το, δεν θα σου δώσω διαζύγιο και μην τολμήσεις να φύγεις από το σπίτι θα γίνει χαμός». Αργότερα, ο Στέλιος ανακαλύπτει τη λεπτομέρεια που μπορεί να γκρεμίσει όλες τις προσπάθειές του να διασώσει τον Μίλτο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την ίδια ώρα, η Φωτεινή δεν πιστεύει τον πατέρα της και ο Χρήστος έχει στριμωχτεί πλέον για τα καλά: «Τι να κάνω μάνα, δεν ξέρω, μέχρι και η Φωτεινή μού έχει γυρίσει την πλάτη και δεν με πιστεύει! Πώς τα έχω κάνει έτσι;», λέει στη Βρεττώ και εκείνη γι’ άλλη μια φορά τον κατσαδιάζει: «Αν είχες μυαλό και με άκουγες, τίποτα από αυτά δεν θα είχαν γίνει, Χρήστο. Εφταιξες και άντε να τα μαζέψεις τώρα». Το βράδυ, ο Διαγόρας για πρώτη φορά πάει στο νυχτερινό κέντρο και η Διαμάντω βλέπει τον χειρότερο εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της, καθώς πρόκειται για τον πρώην άντρα της και πατέρα του παιδιού της. «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Τι θέλεις;», τον ρωτάει εξαγριωμένη και εκείνος της απαντάει: «Δεν άλλαξες καθόλου, Διαμάντω μου. Είσαι το ίδιο όμορφη…

Ο γιος μας τι κάνει;», ρωτάει και εκείνη γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. «Μην τολμήσεις να ξαναπείς το παιδί μου “παιδί σου” ποτέ ξανά, μ’ ακούς; Είναι δικό μου παιδί μόνο από τότε που μας παράτησες και έφυγες! Μείνε μακριά», του λέει και η σκηνή κάνει flashback στο ατύχημα του μικρού που του άφησε μόνιμο πρόβλημα στα άκρα, αλλά και στη μέρα που εκείνος εξαιτίας αυτού τους εγκατέλειψε χωρίς να πει κουβέντα. Ο Χρήστος μέσα στην τρέλα και τη δίνη των γεγονότων που ζει, βρίσκει για πρώτη φορά ένα καταφύγιο χαράς και πάθους στην αγκαλιά της Βάσως, που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts