Αυτή η νύχτα μένει: Δύο άντρες αντιμέτωποι στη σκιά ενός κρυφού έρωτα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Alpha, από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, ενισχύει τη μυθοπλασία του με μία ακόμη μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Σας παρουσιάζουμε τα πάντα για τη σειρά και τους χαρακτήρες, καθώς και όσα πρόκειται να δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια…

Ο Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης στο Αγρίνιο της δεκαετίας του ’80, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και είκοσι πέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, αλλά κυρίως για τη γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Και αυτό γιατί εκείνη ήταν κρυφά ερωτευμένη με τον Στρατή Βαρδάρη.

Ο τελευταίος είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο», το οποίο βρίσκεται στη μέση του πουθενά και είναι γεμάτο ανθρώπους που έχουν χάσει σχεδόν την ανθρωπιά τους και φτάνουν στα όρια της καταστροφής τους.

Ο πόλεμος μεταξύ των δύο αντρών ξεκινάει και αναμένεται να είναι σκληρός. Μετά τον θυμό της πρώτης ημέρας, ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του, ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά, ενώ ο Στράτος παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Έτσι, οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τις γυναίκες που τους σφράγισαν τη ζωή.

Εν τω μεταξύ, η Ζέτα και η Νίτσα φτάνουν στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Μάλιστα, η Ζέτα, αφού καταφέρνει να προσληφθεί στο σκυλάδικο ως τραγουδίστρια, για πρώτη φορά, ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά. Ωστόσο, η έφοδος της Αστυνομίας μέσα στη νύχτα τη φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τότε ο Στρατός διαπιστώνει πως πρέπει να κοιτάξει κα[1]τάματα, εκτός από το παρελθόν του, και ένα σκοτεινό παρόν.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο…

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα…. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης….

Κι ο κόσμος του: ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους… Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Πηγή: Mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts