Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ κατρακυλά μετά τον βιασμό της – Ντύνεται πρόστυχα και κατεβαίνει στα τραπέζια αντρών

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ ξεφεύγει μετά τον βιασμό της και υποτιμά τον εαυτό της βαδίζοντας σε σκοτεινά μονοπάτια, από τα οποία θα τη σώσουν ο Πόντικας και ο Στρατής.

Η Ζέτα τελικά μένει στο Αγρίνιο παρά τους κινδύνους, ενώ η Φωτεινή εγκαταλείπει την οικογένειά της και οι εξελίξεις στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει είναι καταιγιστικές.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Πέμπτη 26/1

Ο Μίλτος ξεφεύγει πια από κάθε έλεγχο και φτάνει στο σημείο να βρει το επόμενο θύμα του στο πρόσωπο της Μυρτώς, την οποία παγιδεύει και βιάζει. Συντετριμμένη η κοπέλα αγωνίζεται να σταθεί όρθια. Η ταλαιπωρημένη όψη της στο μαγαζί κάνει τους πάντες να σκεφτούν πως ο χωρισμός της με τον Μανωλάκη ευθύνεται που είναι έτσι. «Μικρό κορίτσι είσαι, θα βρεις άλλον και καλύτερο», της λένε όλοι και εκείνη κάνει ένα ξέσπασμα που παγώνει τους πάντες και θα σκορπίσει πόνο και οργή. «Παρατήστε με πια! Αφήστε με! Ξεχάστε τη Μυρτώ που ξέρατε», λέει και φεύγει. Όλοι σοκάρονται και ο Πόντικας πάει κοντά της. «Μυρτούλα μου, τι σου συμβαίνει;», τη ρωτάει και εκείνη του αποκαλύπτει τι έγινε.

Την ίδια ώρα, στο οικογενειακό τραπέζι της οικογένειας Αναγνώστου τα μυστικά, τα ψέματα και οι συναλλαγές συνεχίζονται ανάμεσα στη Βρεττώ και τον Χρήστο, αλλά η Φωτεινή δεν αντέχει πια. «Δεν αντέχω άλλο τα ψέματά σας! Φτάνει», λέει και φεύγει από το τραπέζι. Στο μεταξύ, η Αγλαΐα μένει άφωνη από την αποκάλυψη του Μίλτου, ενώ ο Στέλιος συνεχίζει να ασχολείται μόνο με τη μετάθεσή του. Ο Χρήστος και η Βάσω θα ξεπεράσουν κάθε δισταγμό τους, σε μια ξεχωριστή και για τους δύο στιγμή. Ο Πόντικας, τυφλός από οργή και πόνο, πάει να βρει τον Μίλτο, που είναι σαν χαμένος και του επιτίθεται: «Ρε κάθαρμα, τι έκανες στη Μυρτώ; Ντροπή σου! Κάθαρμα, δεν θα γλιτώσεις έτσι εύκολα! Θα τιμωρηθείς κι ας είναι διοικητής ο πατέρας σου! Βιαστή!», του φωνάζει.

Την ίδια ώρα, η Νίτσα και η Ζέτα, αποφασισμένες να φύγουν από το Αγρίνιο, ξεκινούν με τις βαλίτσες τους, όμως η ξαφνική εμφάνιση του Στρατή θα προσκρούσει στη σιωπή της Ζέτας: «Μη φύγεις, σε παρακαλώ», της λέει. Η Ζέτα υποκύπτει στον έρωτά της για εκείνον και αποφασίζει να μείνει τελικά. «Ζέτα,ο άνθρωπος αυτός είναι μπλεγμένος, σου το έχω πει πολλές φορές και το βλέπεις και εσύ η ίδια», της λέει, αλλά η Ζέτα παρόλο που γνωρίζει τους κινδύνους θέλει να μείνει με τον Στρατή. Την ίδια ώρα που ο Παπαδόπουλος, με τις εντολές του μυστηριώδους αφεντικού του, θα δώσει μια νέα τροπή στην ιστορία.

Ο Πόντικας δεν μπορεί να κρατήσει κρυφό αυτό που συνέβη στη Μυρτώ και το λέει στον Στρατή, ο οποίος αφήνει στην άκρη τα δικά του προβλήματα και εξαγριωμένος πάει να βρει τον Μίλτο. «Νομίζεις πως είσαι άντρας, ρε αλήτη; Πήγες και βίασες ένα κοριτσάκι για να δείξεις πως είσαι κάτι, ρε;», του λέει και αρχίζει να τον χτυπάει με μπουνιές και κλοτσιές όταν ο Αλέξανδρος τους βλέπει τυχαία και επεμβαίνει καθοριστικά. «Τι κάνεις; Εχεις τρελαθεί εντελώς; Θέλεις κι άλλα μπλεξίματα με τον Διαμάντη;», του επισημαίνει και ο Στρατής του λέει τι έκανε στη Μυρτώ, σοκάροντάς τον. Να σημειωθεί πως η Μαρίνα είναι ζωντανή.

Στο μαγαζί, η Μυρτώ, μετά τον βιασμό της και έχοντας στο μυαλό της τα λόγια του Μανωλάκη όταν τη χώρισε που τη χαρακτήρισε «πόρνη», φοράει ένα φόρεμα της Νίκης. Οι υπάλληλοι την κοιτάνε καλά-καλά και εκείνη δείχνει χαμογελαστή και ευδιάθετη. Προσποιείται πως είναι όλα καλά και οι πελάτες τής κάνουν κομπλιμέντα και τη φωνάζουν να καθίσει στο τραπέζι τους. Εκείνη κάθεται και οι μεθυσμένοι άντρες αρχίζουν να την αγγίζουν. Ο Πόντικας, που δεν αντέχει να βλέπει αυτό το θέαμα, προσπαθεί να τη σώσει, αλλά τελικά ο Στρατής παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Την αρπάζει από το χέρι και της μιλάει αποφασιστικά: «Δεν είσαι εσύ για τέτοια! Θα πάμε στην αστυνομία να τον καταγγείλεις και θα μας έχεις όλους δίπλα σου».

Παρασκευή 27/1

Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μη φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο, ενώ ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι: «Φεύγω, δεν θέλω άλλο να ζω σ’ αυτό το σπίτι και μέσα στα ψέματα. Φτάνει πια», του λέει και φεύγει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει. Ο Χρήστος τα χάνει και θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο, ενώ η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφό του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts