Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ κατρακυλά – Ντύνεται πρόστυχα και πάει στα τραπέζια αντρών – Απόσπασμα

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μυρτώ ξεφεύγει μετά τον βιασμό της και υποτιμά τον εαυτό της βαδίζοντας σε σκοτεινά μονοπάτια, από τα οποία θα τη σώσουν ο Πόντικας και ο Στρατής.

Η Ζέτα τελικά μένει στο Αγρίνιο παρά τους κινδύνους, ενώ η Φωτεινή εγκαταλείπει την οικογένειά της και οι εξελίξεις στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει είναι καταιγιστικές.

Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μη φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο, ενώ ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα.

Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι: «Φεύγω, δεν θέλω άλλο να ζω σ’ αυτό το σπίτι και μέσα στα ψέματα. Φτάνει πια», του λέει και φεύγει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει.

Ο Χρήστος τα χάνει και θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο, ενώ η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφό του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Δες το απόσπασμα από το επεισόδιο όπως προβλήθηκε στη Super Κατερίνα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts