Αυτή η νύχτα μένει: Συγκρούσεις μέχρι θανάτου

Ο ALPHA, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, εντάσσει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα, μεγάλη παραγωγή. Πρόκειται για τη δραματική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία ένα επιτελείο ταλαντούχων ηθοποιών αναβιώνει την κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα.

Η σειρά διαδραματίζεται στο Αγρίνιο, αρχές της δεκαετίας του ’80. Με φόντο το νυχτερινό μαγαζί «Όνειρο», πίσω από το λαμπερό μακιγιάζ, τα φανταχτερό ρούχα Και τους δυνατούς προβολείς, αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο της νύχτας. Αναβιώνει η κουλτούρα μιας άλλης εποχής, που έχει «γράψει» στο DNA του Έλληνα. Παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων αλλά και διαφορετικών κόσμων. Της νύχτας και του περιθωρίου από τη μία, της ημέρας και της έννομης τάξης από την άλλη. Οι δύο κόσμοι, πολύ σύντομα, θα έρθουν κοντά για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Καθώς τα μυστικό όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δύο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες και οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν ποιος είναι στ’ αλήθεια ο κόσμος γύρω τους, όπως και ο εαυτός τους. Γιατί κάτω από τη σκληρότητα και την υποκρισία, η μοίρα όλων μας είναι κοινή.

Πηγή: My tv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts