Αυτή η νύχτα μένει: Τα πρώτα συγκλονιστικά επεισόδια και οι φωτό που πρέπει να δεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η νέα δραματική σειρά που όλοι περιμένουμε κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 22:40.

Η σειρά μάς μεταφέρει στη δεκαετία του ’80, μια εποχή που είναι συνυφασμένη με την ευμάρεια και τις μεγάλες επιδοτήσεις. Μια εποχή που τα νυχτερινά κέντρα γνωρίζουν μεγάλη άνθιση. Εκεί όπου γεννήθηκαν μεγάλα λαϊκά τραγούδια που άφησαν εποχή.
Τη μεγάλη επιτυχία «Μια ζωή μέσα στους δρόμους» του Τάκη Σούκα, ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Μπάμπης Στόκας για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Τι θα δούμε στα δυο πρώτα επεισόδια

Δευτέρα 10/10/2022

Επεισόδιο 1

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Viral Είδηση: Ηλιάνα Μαυρομάτη: Ο μεγάλος «έρωτας» με τον Δημήτρη Λάλο πριν το «Αυτή η νύχτα μένει»

Τρίτη 11/10/2022

Επεισόδιο 2

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. Πρώτος στόχος του ο Στέλιος, που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο Στρατής από την άλλη παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή. Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά, όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα την φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν.

Δείτε τις πρώτες φωτό από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts