Αυτή η νύχτα μένει (11/5): Σε τραγική κατάσταση ο Στρατής – Συναντάει την Μαρίνα και την κυνηγά στους δρόμους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει. Ο Διαγόρας εξαγριώνεται από τη διαφυγή της Φωφώς που φαίνεται πως έχει ενώσει πια όλα τα κομμάτια του παζλ και ξεχύνεται στον εντοπισμό της.

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα την αλήθεια για την κάθοδο του στην Αθήνα, αλλά και μπροστά στη Φωτεινή δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Οι σημερινές 11/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει.

Ο Στρατής, μετά το σοκ της επικοινωνίας του με τη Μαρίνα, πάει να βρει τον Χρήστο και απαιτεί εξηγήσεις: «Ζει η Μαρίνα, ρε; Λέγε, γιατί θα μου στρίψει και δεν ξέρω τι θα κάνω! Πώς έγινε; Πες τα όλα», του λέει. Ο Χρήστος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον εξαγριωμένο Στρατή όσα ακολούθησαν τη διάσωση της Μαρίνας. Κι ενώ πίστευαν όλοι πως η Μαρίνα είναι νεκρή, μερικές μέρες αργότερα εκείνη τηλεφωνεί στον Χρήστο και του λέει ότι έστησε τον θάνατό της προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή για τον φόνο του Νώντα.

Πίσω στο σήμερα, όλοι ψάχνουν να βρουν σε ποιον ανήκε το πτώμα που αναγνωρίστηκε ως η Μαρίνα και πρώτος ο Στέλιος που αρχίζει να αμφιβάλλει για τα όσα ξέρει! Στο μεταξύ, η Φωτεινή με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της. Παθαίνει νευρικό κλονισμό και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει, ενώ η Βρεττώ αδυνατεί να αντιμετωπίσει το καινούριο χτύπημα στην οικογένειά της.

Ο Ντανίλος τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της λέει για την κατάσταση της Φωτεινής και εκείνη αποφασίζει να γυρίσει: «Τέρμα, αυτό ήταν! Αύριο το πρωί θα είμαι στο Αγρίνιο», του ανακοινώνει και πράγματι το πρωί τη βρίσκει εκεί. Ο Ντανίλος την κρύβει για να μη τη δει κάποιο μάτι: «Εκανες μεγάλο λάθος που γύρισες παιδί μου, καλύτερα να γυρίσεις πίσω», της τονίζει και ο Χρήστος για μια ακόμα φορά τρέχει να προλάβει το κακό πριν αυτό συμβεί.

«Γιατί ήρθες; Τι θέλεις; Να τρελάνεις τα παιδιά; Σήκω και φύγε, μην τολμήσεις να εμφανιστείς πουθενά και σε δει κανένα μάτι! Φύγε», της φωνάζει, αλλά εκείνη αντιδρά και καταλήγουν να τσακωθούν: «Γύρισα, πάρ’ το χαμπάρι! Θα μάθουν όλοι την αλήθεια! Ετσι έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts