Αυτή η νύχτα μένει spoiler: Η Ζέτα φεύγει από το Αγρίνιο και αντιμετωπίζει έναν εφιάλτη

Αυτή η νύχτα μένει spoiler: Η Ζέτα, μη μπορώντας να καταλάβει την αλλόκοτη συμπεριφορά του Στρατή, του ζητάει να μιλήσουν.
Εκείνος, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό my tv, αρνείται να συζητήσει για όλα όσα τον βαραίνουν και τη διώχνει.
Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα παίρνει την απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει τόσο από το νυχτερινό κέντρο Όνειρο όσο και από το Αγρίνιο, κατεβαίνοντας στην Αθήνα. Εκεί, η Ζέτα ξεκινά να κυνηγά τη δική της τύχη, αγνοώντας ότι πολύ κοντά της στέκεται και την κοιτά ο χειρότερος εφιάλτης της.


Ταυτόχρονα, ο Στέλιος κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του το σκηνικό που συνέβη με τον Μίλτο, ενώ ο Σήφης δέχεται την πολύτιμη βοήθεια του Φώτη για να εξοφλήσει το χρέος του.
Όμως, δεν καταφέρνει και πάλι να μαζέψει όλο το ποσό, με αποτέλεσμα η τιμωρία του από τον Φωστέρη να είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Συγκεκριμένα, τον τραυματίζουν σοβαρά στα χέρια, προκειμένου να μην μπορέσει ποτέ ξανά να πιάσει όργανα ή να δουλέψει.

Όταν η Νίτσα και η Διαμάντω αντιλαμβάνονται τι ακριβώς συμβαίνει, παλεύουν να τον σώσουν πάση θυσία από τους αδίστακτους άντρες. Από την άλλη, καθώς ο Χρήστος αρχίζει να ξαναβρίσκει τη δύναμή του, ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο, παραδίνοντάς του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή. Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όλα όσα έχουν συμβεί.

Bonus Video:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts