Αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύουμε σε μοναδικούς προορισμούς με τις συλλογές των Women’secret & Springfield

Amalfi, Capri, Bali και η σαγηνευτική έρημος είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς που θα μας ταξιδέψουν φέτος οι καλοκαιρινές συλλογές της Women’secret – της δημοφιλούς ισπανικής αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, beachwear και αξεσουάρ – και της Springfield -της παγκοσμίου φήμης ισπανικής αλυσίδας νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης – όπως παρουσιάστηκαν στο press launch που πραγματοποιήθηκε την στον εντυπωσιακό χώρο του Aegli Garden (Αίγλη Ζαππείου).

Σε ένα εξωτικό σκηνικό που ταξίδευε τους καλεσμένους στους δημοφιλείς προορισμούς στους οποίους κάνουν αναφορά οι καμπάνιες των δύο brands, σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας καθώς και από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο έδωσαν και φέτος το παρών μεταξύ των οποίων οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Ρένος Ρώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Χριστίνα Ιορδανίδου.

Οι λάτρεις της μόδας, του στυλ και του καλοκαιριού είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις νέες συλλογές SS18 με εντυπωσιακά μαγιό, αξεσουάρ, είδη παραλίας, εσώρουχα, γυναικεία και ανδρικά είδη ένδυσης και υπόδησης σε ένα εξωτικό getaway αφιερωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές!

Women’Secret: Holiday Lover Summer Trends

Η συλλογή που περιμένατε είναι εδώ! Φιόγκοι, βολάν, βραχιόλια θα αποτελέσουν τους βασικούς παράγοντες για το επόμενό σας ταξίδι στον παράδεισο. Ρομαντικά και δυναμικά looks από βολάν δημιουργούν εντυπωσιακά  μαγιό και αναδεικνύονται σε καλοκαιρινό σύμμαχο του στυλ.

Rings │Φέτος οι κρίκοι είναι στη μόδα. Ξεχωριστά κομμάτια ενώνονται με υφάσματα και δημιουργούν το νέο  sexy! Πρωταγωνιστής είναι τα trikinis ενώ τα ολόσωμα μαγιό θα δημιουργήσουν εξεζητημένα looks.

Bows │ Οι φιόγκοι βρίσκονται παντού! Σε σούπερ θηλυκά σχέδια και μαγιό από ιδιαίτερα υφάσματα που αποτελούν καινοτομία για φέτος.

One Shoulder │ Μόνο ως σέξι και αποπλανητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα one shoulder μαγιό αποτελώντας το «αστέρι» του καλοκαιριού. Κόμποι και ρίγες κολακεύουν κάθε σιλουέτα και τονίζουν τη μέση.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126 Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου

Facebook: @womensecretgreece Instagram: @womensecretofficial

 

Springfield: 24/7 Summer Time

Έφτασε η ώρα για καλοκαιρινές εξορμήσεις και τα νέα trends της Springfield βρίσκονται ήδη στα καταστήματα. Το καλοκαίρι ζητά ζωντανά χρώματα και casual μοτίβα. Είστε έτοιμοι;

SUN SHAPED

Η άνεση συναντά το έντονο boho στη γυναικεία συλλογή. Τα φορέματα αποτελούν αδιαμφισβήτητα το key item της εποχής και σας περιμένουν σε αμέτρητα σχέδια.

Ελαφριά και καλοκαιρινά υφάσματα προσθέτουν ζεστούς τόνους στο ντύσιμό σας ενώ ρίγες και εξωτικά μοτίβα είναι οι πρωταγωνιστές της συλλογής. Ετοιμαστείτε για looks που χωράνε όλη σας τη μέρα από τα πρωινά στην παραλία μέχρι τα casual boho ηλιοβασιλέματα.

Αξεσουάρ με κρόσσια όπως οι τσάντες ή  mules σε γήινα χρώματα θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνιση!

TURN UP THE PRINTS

Τα prints είναι τα πάντα! Το νέο καλοκαιρινό look για τον άντρα της Springfield ακούει στο «all-over prints» και αποτελεί τον βασικό πυρήνα της συλλογής.

Ρίγες, καρό και εξωτικά quotes είναι κάποια από τα στοιχεία που συναντάμε σε  πουκάμισα και μπλουζάκια, δημιουργώντας τον τέλειο σύμμαχο του άνετου στυλ. Συνδυάστε τα με ανοιχτόχρωμα παντελόνια chino, denim shorts και sneakers σε απαλές αποχρώσεις.

Springfield│ As you live

To brand Springfield δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1988 και δραστηριοποιείται στον τομέα της νεανικής, αντρικής ένδυσης και υπόδησης. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του ηγετικού ομίλου στην βιομηχανία της μόδας. Σήμερα, το brand Springfield έχει κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης διατηρώντας πάνω από 941 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες.

Springfield Store: Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου, Χαλάνδρι

Facebook: www.facebook.com/SpringfieldGR ║ instagram: www.instagram.com/springfieldmw

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts