Αφορά όλους τους τηλεθεατές: Οι σκέψεις του ALPHA για την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”

Τι συνέβη; Πολλά ακούγονται καθημερινά για όλες τις τηλεοπτικές σειρές, σχετικά με την συνέχεια τους στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μια από αυτές είναι και η “Αυτή η νύχτα μένει” που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μας συστήθηκε με δυναμικό τρόπο μέσω του Alpha ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα πλέον στον χώρο της μυθοπλασίας. Θα την δούμε όμως, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια;


Οι σκέψεις του Alpha για την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”


Η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και οι εξελίξεις τους έχουν καθηλώσει έπειτα απ’ όσα έχουν δει, όπως ο βιασμός της Μυρτώ. Επίσης αναμένονται πολλές και αδιανόητες εξελίξεις, που περιμένουν όλοι με αγωνία.

Ο Γιάννης Στάνκογλου με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ερμηνείες των ηθοποιών να ξεχωρίζουν μαζί με το πολύπλοκο σενάριο.

Οι ιθύνοντες του Alpha βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παραγωγό της σειράς εποχής σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και οι δύο μεριές συμφωνούν στο ότι υπάρχει χώρος για συνέχιση της ιστορίας που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80.

Επιπλέον και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, Στάνκογλου και Μπισμπίκης εμφανίζονται θετικοί στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι σημερινές (27/1) εξελίξεις στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει
Ο Γιώργης είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να μη φύγει η Νίτσα από το Αγρίνιο, ενώ ο Στέλιος χάνει τον κόσμο από τα πόδια του μαθαίνοντας την αλήθεια από την Αγλαΐα. Ο καλοδιάθετος, μετά από καιρό, Χρήστος παγώνει όταν αντικρίζει τη Φωτεινή με τη βαλίτσα της στο χέρι: «Φεύγω, δεν θέλω άλλο να ζω σ’ αυτό το σπίτι και μέσα στα ψέματα. Φτάνει πια», του λέει και φεύγει, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει.

Ο Χρήστος τα χάνει και θεωρώντας υπαίτιο τον Αλέξανδρο τον βάζει στο στόχαστρο, ενώ η Βρεττώ θα περάσει δύσκολες στιγμές απέναντι στην Εύη. Ο Τάσος κοιτάζοντας τη Μαρία βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Ο Στέλιος αναζητά σανίδα σωτηρίας και, καθώς η Αγλαΐα αρνείται να του την προσφέρει, θα καταφύγει στο συρτάρι με το περίστροφό του κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts