Βάσια Θεοδοσίου: Εντυπωσιάζει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της

Η Βάσια Θεοδοσίου μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Vegas, όπου βρισκόταν στο πλευρό των Ζαφείρη Μελά, Βασίλη Τερλέγκα και Αλέκο Ζαζόπουλο, συνέχισε τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις, οι οποίες εκτός από non stop ήταν και sold out.

Η τραγουδίστρια με τη γνήσια λαϊκή φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία καθηλώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση, ενώ η διασκέδαση είναι στα ύψη με τα τραγούδια που έχει επιλέξει για το πρόγραμμα της.

Μάλιστα, το τελευταίο της single με τίτλο «Εξαφανίζομαι» που έχει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Παντζή στη μουσική και του Βασίλη Δήμα στους στίχους έχει αγαπηθεί από το κοινό και ήδη βρίσκεται στο στούντιο για την επιλογή του νέου της τραγουδιού.

Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και έτσι η Βάσια Θεοδοσίου έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις για τον χειμώνα και το μόνο που μένει είναι να δούμε που θα επιλέξει να εμφανιστεί τη νέα σεζόν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts