Βαλαβάνη: Χώρισε από τον Βασάλο αλλά είχε την καλύτερη παρέα για να στολίσει το δέντρο της! Φήμες για νέο άντρα στη ζωή της

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έχουν χωρίσει οριστικά μετά από περίπου πέντε χρόνια κοινής πορείας, συγκατοίκησης και πολύ έρωτα, όμως πλέον, ο καθένας τους κάνει τη ζωή του και τις επιλογές του.

Εδώ και καιρό ακουγόταν πως οι δυο τους έχουν χωρίσει, όμως κανένας από τους δύο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων προτιμούσαν να κρατούν κλειστά στόματα. Όχι πια αφού φαίνεται να έχουν επιστρέψει στη… κανονικότητά τους και η μόνη διαφορά με πριν είναι πως είναι… εργένικη. Ή μήπως όχι; Γιατί για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέγεται και γράφεται ότι έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου, που ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μόργκαν που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, “Nomads”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί το καλοκαίρι καθώς βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Κρήτη όπου και ανακάλυψαν πως έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για τη θάλασσα και το surf.

Kαι μπορεί όλο αυτό το διάστημα να ήταν αρκετά διακριτικοί μεταξύ τους ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει κάνει κάποια σχόλια σε αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Το ένα σχόλιο ήταν κάποια emoji που έβαλε ο μουσικός κάτω από μια φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην οποία τη βλέπουμε μέσα στη θάλασσα πάνω σε μια σανίδα του surf.

Όσο για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον στολισμό του στο σπίτι της, η Ευρυδίκη είχε τη βοήθεια της καλύτερης παρέας, που δεν ήταν άλλοι από την αδελφή της και τις τρεις γατούλες της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίε

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts