Βασάλος-Βαλαβάνη: Όταν ακόμα δεν ήταν χωρισμένοι! Τον πήρε τηλέφωνο στη διάρκεια του Asia Express! Ο διάλογός τους σε… πανελλήνια εμβέλεια

Μέρα τελικού η σημερινή για το Asia Express, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster αλλά και τον Παύλο Γαλακτερό και τον Χρήστο Ζώτο να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι διαγωνιζόμενοι απόψε ζουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία και την πιο σκληρή δοκιμασία που θα τους οδηγήσει και στη μεγάλη νίκη.

Έπρεπε να βρουν δύναμη ψυχική και σωματική για να τα καταφέρουν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρήκε το… αντίδοτό του όταν άκουσε την αγαπημένη του – μέχρι τότε ήταν μαζί- Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η όμορφη δημοσιογράφος η οποία σιγά σιγά ετοιμάζει και εκείνη τις βαλίτσες της για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star, μίλησε με τον αγαπημένο της που βρισκόταν στα βάθη της Ασίας διεκδικώντας με τον Fipster το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του Star.

«Το να μιλήσω με την Ευρυδίκη ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί εδώ στο παιχνίδι. Δηλαδή έχουν περάσει όλα από το μυαλό μου ότι μπορεί να γίνουν, το τελευταίο είναι ότι θα μπορούσα να έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο μου» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε:« Είτε νικητές να γυρίσετε, είτε όχι, για μένα είστε πρώτοι! Εντάξει, εσύ Κωνσταντίνε είσαι λίγο παραπάνω. Άντε. Και ο Φίλιππος όμως», και πρόσθεσε: «Κοίταξε, μήπως πάω εγώ στο δεύτερο Asia Express. Σας αγαπώ, να προσέχετε! Λίγο έμεινε! Βαστάτε γερά».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts