Βασιλάκος – Τσομπανίδου: Χώρισε το ζευγάρι του Bachelor – Οι πρώτες δηλώσεις της Νικολέττας!

Η Νικολέττα Τσομπανίδου χώρισε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο τον οποίο γνώρισε στο ριάλιτι του Alpha, The Bachelor!

H σχέση τους κράτησε μετά το Bachelor για λίγο και πρόσφατα ήρθε και ο οριστικός χωρισμός!

Oι φήμες υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο παρουσιαστής του Battle of The Couples σε συνέντευξή του σε περιοδικό δεν μίλησε καθόλου για τη Νικολέττα και όπως φαίνεται είχε λόγο… αφού πια δεν είναι μαζί!

Η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσα από την εκπομπή Happy Day. Η νικήτρια του Bachelor αποκάλυψε και τον λόγο που δεν είναι πια μαζί!

Λίγο η πανδημία, λίγο η απόσταση και ο Παναγιώτης με την Νικολέττα τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Η Νικολέττα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day: «Με βρίσκετε σε ένα πολύ καλό σημείο της ζωής μου. Έχω να σας πω ότι ετοιμάζω με ένα καινούργιο project που αφορά την ομορφιά των γυναικών αλλά και των αντρών. Έχω έρθει μόνιμα στην Αθήνα και συνεχίζω από εδώ τις σπουδές μου. Πραγματικά όλο αυτό προήλθε από την αγάπη του κόσμου. Το Bachelor είναι μια μοναδική εμπειρία!»!

Και υπογράμμισε: «Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά»!

Χώρισε οριστικά λοιπόν το ζευγάρι του Bachelor και δες και τις δηλώσεις της Νικολέττας παρακάτω:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts