«Βγάζουν ακόμη ζωντανούς ανθρώπους;» – “Ραγίζουν καρδιές” με τα λόγια της ρεπόρτερ του ALPHA για την τραγωδία στα Τέμπη

Δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή, Τετάρτη 1/3, καθώς μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη τα θύματα και οι τραυματίες είναι πολλοί και η αγωνία των οικογενειών των επιβατών είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς πολλά είναι τα πρόσωπα που δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής και όσο περνά η ώρα χάνεται η ελπίδα τους να βρουν τα παιδιά τους ζωντανά.

Από το πρωί τα κανάλια έχουν στείλει ρεπόρτερ και κάμερες στο σημείο για να μεταδώσουν όλες τις ειδήσεις και τις εξελίξεις της υπόθεσης και το Happy Day δεν έκανε την εξαίρεση.

Ανατριχιάζει η ρεπόρτερ του Happy Day για την τραγωδία στα Τέμπη

Η Μαριλένα Μπάμπου, λοιπόν, βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας και μετέφερε ανατριχιαστικές εικόνες στο πλατό του ALPHA, ενώ περιέγραψε και τα λόγια των ανθρώπων που περιμένουν να μάθουν τι συμβαίνει με τους επιβάτες και αμέσως “σπάραξαν” όλοι.

«Πολύ δύσκολες οι ώρες. Πολύ δύσκολες γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Έχουν έρθει εδώ και πολλή ώρα ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργεί προκειμένου να στηρίξουν τους γονείς και τα αδέλφια, τους συγγενείς των ανθρώπων… Δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, έχουν χαθεί τα πάντα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία.

Νωρίτερα θέλω να σου πω με πλησίασε μία κυρία και με ρώτησε αν συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί. “Βγάζουν ακόμη ζωντανούς ανθρώπους;” με ρώτησε», είπε χαρακτηριστικά.

Η κατάρα της περιοχής

Πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως πρόκειται για ένα καταραμένο μέρος, μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν, καθώς δεν είναι το πρώτο δυστύχημα που πραγματοποιήθηκε σε εκείνη την περιοχή, αλλά το τρίτο στη σειρά. Και τις τρεις φορές, όμως, οι ζωές που χάθηκαν φαίνεται πως ήταν νέων ανθρώπων, φοιτητών και μαθητών.

Η πρώτη σύγκρουση συνέβη στις 13 Απριλίου 2003 όταν μια νταλίκα με μελαμίνες έπεσε πάνω στο τουριστικό λεωφορείο που επέβαιναν μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας και κατευθυνόταν από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα σπίτια τους μετά από σχολική εκδρομή. Το συγκεκριμένο τροχαίο, μάλιστα, έγινε μόλις 150 μέτρα περίπου από την περιοχή που συγκρούστηκαν τα δύο τρένα.

Και πάλι στο ίδιο σημείο, τον Οκτώβρη του 1999, έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σκοτώθηκαν σε σύγκρουση με το πούλμαν που τους μετέφερε. Τα παιδιά αυτά είχαν πραγματοποιήσει μια μεγάλη εκδρομή στην Αθήνα για να δουν την ομάδα τους και περίπου δύο χιλιόμετρα πριν από τα Τέμπη, το λεωφορείο του ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού βρέθηκε αντιμέτωπο με φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα οκτώ μέτρων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts