Βουγιουκλάκη: Η μητρότητα, η επιθεώρηση που έθιξε Αλίκη-Δημήτρη και τα δικαστήρια!

Χθες προβλήθηκε στην ΕΡΤ ένα μεγάλο αφιέρωμα για τη ζωή και την καριέρα της σπουδαίας Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Χρίστο Βασιλόπουλο μέσα από την εκπομπή Πρόσωπα, να έχει όπως πάντα μοναδικό ρεπορτάζ αλλά και αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων να τα εξιστορούν για εκείνη την εποχή.

Σε ένα σημείο της εκπομπής, αναφέρθηκε και η μεγάλη επιθυμία της Αλίκης να γίνει μητέρα και όπως είπαν άνθρωποι που γνώριζαν, είχε κάνει τάμα στην Τήνο να αποκτήσει κάποτε το δικό της παιδί.

Εκείνο που θυμούνται όμως περισσότερο κάποιοι για εκείνη την εποχή είναι πως αυτή η επιθυμία της είχε γίνει νούμερο σε επιθεώρηση της εποχής, γεγονός που η ίδια η Αλίκη αλλά και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ θεώρησαν εμπαιγμό εις βάρος τους και μάλιστα για ένα τόσο ιδιαίτερο και ευαίσθητο θέμα. Η επιθεώρηση λεγόταν «Και μη χειρότερα» και την Αλίκη σε ένα νούμερο υποδυόταν ο Σταύρος Παράβας ο οποίος έβγαινε στη σκηνή ως Αλίκη και έκλαιγε λέγοντας «Δεν μπορώ να γίνω μάνα, δεν μπορώ να γίνω μάνα».

Η Αλίκη δεν άντεξε και αποφάσισε να διεκδικήσει δικαστικά το δίκαιό της, στέλνοντάς τους στα δικαστήρια. Αν και αρχικά οι συντελεστές καταδικάστηκαν, στο εφετείο αθωώθηκαν. Και τότε ο Σακελλάριος που είχε ανεβάσει τη συγκεκριμένη επιθεώρηση είχε πει το χαρακτηριστικό: «Παράβας υπήρχε, παράβαση δεν υπήρχε».

Τελικά, παρά και τη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε η οποία μάλιστα συνέπεσε και με τα γυρίσματα της ταινίας «Η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά» που είχε γυριστεί στο Πήλιο, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγινε μητέρα στις 4 Ιουνίου 1969.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts