Βούλα Πατουλίδου: «Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο»

Η Βούλα Πατουλίδου, η Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το bullying και το ρατσισμό που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την εμφάνιση της.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ανέφερε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους, είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων, φαίνεται θεριό. Έχω γίνει 53 χρονών και μου λένε: “Τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ: “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;”».

Εξήγησε δε πως πληγωνόταν έντονα επισημαίνοντας: «Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ανέφεραν πως έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου; Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στον στύλο για να μην φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιούσες πως έτσι έπρεπε να συμβεί».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της. «Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στο γιατρό: “Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στον κόσμο;” Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Για αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Για αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί στην εμφάνιση τους», τόνισε στο περιοδικό.

Εκτός αυτού όμως επεσήμανε πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Όταν ρωτήθηκε για την αιτία που προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση, απάντησε: «Θα σου απαντήσω με την παροιμία: “Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους”».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts