Βραδιά γευσιγνωσίας σε γνωστό ξενοδοχείο της Κέρκυρας

Άλλη μια μοναδική βραδιά στο Scheria Restaurant του Corfu Palace. Σε συνεργασία με το Κτήμα Τσέλεπος, παρουσιάστηκαν τα αφρώδη του κτήματος δίνοντάς τους την πραγματική διάσταση που τους αξίζει από το Amuse bouche μέχρι και το επιδόρπιο!

Μια εξαιρετική δουλειά του κτήματος από τις ποικιλίες του Μοσχοφίλερου και του Αγιωργήτικου, υπό την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας όπου η δεύτερη ζύμωση γίνεται στη φιάλη, διατηρώντας έτσι εκπληκτική συνοχή και ποιότητα στις φυσαλίδες.

Η Αριάδνη Τσέλεπου βρέθηκε στο Corfu Palace συνδυάζοντας ένα εκπληκτικό μενού του Θωμά Λάμπουρα (Executive Chef του Corfu Palace) με την Amalia Brut, την Amalia Rose αλλά και την Vintage Amalia. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταιριάξουν εδέσματα όπως η «Panna cotta από Αχινό» και το «Λαβράκι Ceviche με Yuzu & Sorbet Tομάτας».

Η ανεπανάληπτη βραδιά ολοκληρώθηκε υπό το φως του φεγγαριού, τους ήχους του πιάνου και την εκπληκτική φωνή της Yianna! Μια, μαγευτική ατμόσφαιρα στον ειδυλλιακά ζωγραφισμένο καμβά του Scheria Restaurant, απολαμβάνοντας το γοητευτικό κόλπο και τη θάλασσα του Ιονίου!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts