Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Palestra Wellness Club στους Αμπελόκηπους

Στο νέο χώρο του Palestra Wellness Club στους Αμπελόκηπους, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γυμναστηρίου. Σε ένα νευραλγικό σημείο της Αθήνας, μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους Αμπελόκηπους, το Palestra Wellness Club προσφέρει τις πιο σύγχρονες και υψηλές υπηρεσίες fitness.

Το Palestra Wellness Club είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα, μηχανήματα και ελεύθερα βάρη και προσφέρει τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκγύμνασης, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες fitness.

Τα ομαδικά προγράμματα του Palestra Wellness Club διεξάγονται από διεθνώς καταξιωμένους instructors σε αίθουσες που προσφέρουν αντικραδασμικά δάπεδα, πλήρη εξοπλισμό και κλιματιζόμενο και εξαεριζόμενο περιβάλλον.

Δώσε στον εαυτό σου όλα όσα του αξίζουν: άσκηση, πολυτέλεια, χαμόγελο και φυσικά τον ωφέλιμο χρόνο που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες εκγύμνασης του Palestra Wellness Club, στους Αμπελόκηπους, επικοινώνησε στα τηλέφωνα: 210 7716546, 210 7770606

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts