Γέννησε η Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο μωρό της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Φωτεινή Αθερίδου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ενώ το πρώτο το είχε γεννήσει με καισαρική. Η ίδια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννα και μάλιστα μας έδειξε και το προσωπάκι του νεογέννητου μωρού της, στην πρώτη τους φωτογραφία μέσα στο μαιευτήριο.

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει!

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο @mitera.gr για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !

Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν ! #vbac #doit #happy», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Φωτεινή Αθερίδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts