Γεροντιδάκης: Το δυνατό spoiler για τον Σασμό και η πρώτη δήλωση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε spoiler για τον Σασμό στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα αλλά μίλησε και για την απεργία και την προσωπική του ζωή.

Αρχικά ανέφερε: «Η σχέση με την Θοδώρα θα περάσει από 40 κύματα και σε αυτό ευθύνεται πολύ ο ήρωας γιατί έχει διπλή ζωή. Θα πάρει ευθύνες για πράγματα. Δεν θα αποκαλύψω τι θα γίνει αλλά θα είναι το πρώτο τεράστιο λάθος για το οποίο θα πληρώσει. Εμπλέκεται, πυροδοτεί κάποιες εξελίξεις που ούτε ο ίδιος περίμενε.»!

Όσον αφορά την απεργία των ηθοποιών, είπε: «Έγινε μια δημοκρατική διαδικασία. Απεργούσα στον Σασμό αλλά και στο θέατρο. Επειδή όμως ήμουν μειοψηφία ακολούθησα την επιθυμία του θιάσου να παίξουμε»!

«Ακολουθήθηκε ακόμα μια φορά μια δημοκρατική διαδικασία και αποφασίστηκε να απεργήσουμε με απόλυτη ελευθερία από την κυρία Δανδουλάκη» ανέφερε για τη δεύτερη απεργία στην οποία το θέατρο έκλεισε.

Και για την προσωπική του ζωή, είπε o Γιώργος Γεροντιδάκης: «Όλα πάνε καλά, είμαι πάρα πολύ υγιής και χαρούμενος. Στον δρόμο κυκλοφορώ, δεν κρύβομαι, απλά δεν θέλω να υπερτονίζω κάτι που για τον κόσμο είναι άνευ ουσίας».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts