Γη της Ελιάς:Τα βάζουν με τον ταβερνιάρη της Αρεόπολης – Νέο σκάνδαλο στη Μάνη! Το δολοπλόκο σχέδιο της Μυρτάλης και του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς είναι μία από τις πιο αγαπητές σειρές του κοινού, γι’ αυτό και κάθε βράδυ οι τηλεθεατές συντονίζονται στο κανάλι του MEGA, ώστε να μη χάσουν τις εξελίξεις. Συχνά πυκνά όμως, διαρρέουν και μερικά spoilers που εντείνουν την αγωνία κάθε φορά και ένα από αυτά δόθηκε το πρωί της Τρίτης 28/3 στο Πάμε Δανάη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ο Αλέξης και η Μυρτάλη, πριν αποχωρήσουν από τη σειρά,θα σχεδιάσουν να καταστρέψουν άλλον ένα κάτοικο του χωριού, ο οποίος είχε τσαντίσει τον ερωτευμένο νεαρό και δεν είναι άλλος από τον ταβερνιάρη της Αρεόπολης.

Το δολοπλόκο σχέδιο της Μυρτάλης και του Αλέξη στη Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης παραμένει θυμωμένος μαζί του για το γεγονός πως όσο δούλευε εκεί τον είχε βάλει να συνεργάζεται με την Χρυσούλα στην κουζίνα την οποία ο ίδιος είχε απολύσει όσο ο Χρήστος ήταν στη φυλακή και γι’ αυτό αποφασίζει με την καλή του να κηρύξει “πόλεμο”. Θα αγοράσουν μαζί ένα χώρο και θα τον μετατρέψουν σε εστιατόριο, ενώ θα του κλέψουν και το πελατολόγιο για να τον δουν να καταστρέφεται οικονομικά μέρα με τη μέρα.

Έρχονται τα πάνω κάτω στο αποψινό επεισόδιο

Καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές είναι οι σημερινές (28/3) εξελίξεις της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, «Γη της ελιάς», με τους απαγωγείς να απειλούν για τα λύτρα και διαπραγματεύσεις γίνονται, ολοένα και πιο δύσκολες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο,η Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου. O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts