Γη της ελιάς (12/2): «Αν πεθάνει, θα πεθάνω κι εγώ» – “Σπαραγμός” με τον Λυκούργο

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις που θα σημειωθούν απόψε στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Γη της ελιάς.

Οι αποψινές 12/2 εξελίξεις στη Γης της Ελιάς

Οι φόβοι του Λυκούργου ότι το κύκλωμα θα ζητήσει εκδίκηση, βγαίνουν αληθινοί. Μετά τις συλλήψεις μελών του κυκλώματος, ο Λυκούργος πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο το τίμημα του πείσματός του να φτάσει την αλήθεια και να τους ξεσκεπάσει. Ο Λυκούργος συμμετέχει και στο δικαστήριο που πρέπει να κάνει και έχει σχέση με τον υπόκοσμο. Ετσι του έχουν στήνουν καρτέρι και τον πυροβολούν. Τρώει μια σφαίρα στον θώρακα, κοντά στην καρδιά και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη. Μέσα σε μια λίμνη αίματος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης για να αφαιρεθεί η σφαίρα, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ο Λυκούργος παθαίνει ανακοπή και μεταφέρεται στην εντατική σε κώμα.

Η οικογένειά του είναι συνέχεια στο πλευρό του. Ειδικά η Χάιδω και η Ισμήνη είναι σε τραγική κατάσταση και φοβούνται για το χειρότερο, καθώς η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ο Φίλιππος μιλάει στη Βασιλική για την Ειρήνη και την ορκίζει: «Μη πεις σε κανέναν τίποτα ότι είναι αδελφή μου, σε παρακαλώ», την εκλιπαρεί, ενώ η Ειρήνη κάνει ένα ακόμα βήμα προσέγγισης, προκειμένου να της συγχωρέσουν τα παλιά της λάθη. Στο μεταξύ ο Μάνος αγχωμένος ζητά από την Ιουλία μια χάρη: «Ιουλία ,μίλησε κι εσύ στη Μαρίνα, πρέπει να την πιέσεις να προχωρήσει στις απαιτούμενες εξετάσεις» και η Ιουλία το κάνει, αλλά πέφτει σε τοίχο. Στο μεταξύ η αγοραπωλησία του ελαιώνα του Μιχάλη ολοκληρώνεται κι έτσι καλεί την Αθηνά στο σπίτι του για φαγητό, προκειμένου να το γιορτάσουν. Η Αθηνά πηγαίνει και σχεδόν ασυναίσθητα, αρχίζει να ανταποκρίνεται για πρώτη φορά στο φλερτ του.

Τι θα δούμε αύριο, 13/2

Ο Μάνος εξακολουθεί να πιέζει τη Μαρίνα να ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων που ξεκίνησε, αλλά εκείνη συνεχίζει να αρνείται: «Μέχρι εδώ Μάνο, δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο», του ξεκαθαρίζει. Από την άλλη ο Μιχάλης προσπαθεί να καταλάβει πού βρίσκεται πλέον η σχέση του με την Αθηνά, αλλά εκείνη απομακρύνεται και πάλι. Την ίδια ώρα η Αναστασία, καχύποπτη με αυτό που είδε, ρωτάει την Ευτυχία: «Τι ήθελε, Ευτυχία, ο αστυνόμος στο σπίτι σου;» κι εκείνη αναγκάζεται να της πει ένα ψέμα για να το καλύψει. Στο μεταξύ ο Κουράκος προχωράει με τη σύλληψη του Θύμιου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts